ΠΑΤΡΑ: Παρολίγον «μάχη» από οπαδούς – Ρόπαλα και πέτρες σε αγώνα – Επενέβη καταλυτικά η Αστυνομία

ΝΕΟΤΕΡΑ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού και κατασκευή και κατοχή εμπρηστικών μηχανισμών Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών για παράβαση της νομοθεσίας για τον αθλητισμό, για τους εκρηκτικούς μηχανισμούς και για τα όπλα.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, βρήκαν μέσα σε εγκαταλειμμένο κτίριο (26) αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς.

Διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Για μάχη ετοιμάζονταν το απόγευμα, οπαδοί του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, λίγο πριν την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου χάντμπολ στο κλειστό γυμναστήριο στο «Κουκούλι» στην Πάτρα. Ομάδες οπαδών, κατέβαιναν την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου κρατώντας ρόπαλα και πέτρες, ωστόσο ανακόπηκαν από ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ και δεν τους επετράπη η είσοδος στο γήπεδο.
Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία, κατέσχεσε το μεσημέρι και ένα κιβώριο με 27 βόμβες μολότοφ, σε χώρο κοντά σε στέκι οπαδών λίγο πριν τον τελικό.