Θρίλερ με τη 44χρονη που βρέθηκε νεκρή στη Λαμία- Ανοιχτό και το ενδεχόμενο δολοφονίας

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της εγκληματικής ενέργειας αφήνει η ιατροδικαστική έκθεση για τη 44χρονη λαμιώτισσα που βρέθηκε απαγχονισμένη μέσα στο σπίτι της τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το tvstar.gr της Λαμίας, νεότερα στοιχεία, μετά την ιατροδικαστική εξέταση αφήνουν υπόνοια για εγκληματική ενέργεια. Πάντως, η ιατροδικαστής ως προσωρινή αιτία θανάτου προσδιορίζει «αναξυγοναιμία, διάσταση αυχενικής μοίρας εν αναμονή εργαστηριακών εξετάσεων».

Η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους, ήταν μητέρα τριών παιδιών -16 ετών τα δύο μεγαλύτερα και 10 ετών το μικρότερο. Ο άνδρας της έσπευσε να καλέσει την αστυνομία όταν τη βρήκε νεκρή, μετά την επιστροφή του από το κατάστημα που διατηρεί στη Μακρακώμη. Το ζευγάρι δεν είχε κανένα οικονομικό πρόβλημα.

Σημειώνεται ότι έως τώρα την υπόθεση έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα της Λαμίας και όχι το τμήμα ασφαλείας, όπως συμβαίνει στις περιπτώσεις των αυτοχειριών. Η ιατροδικαστική έκθεση αναμενόταν να παραδοθεί απόψε στην αστυνομία, ενώ λίγο νωρίτερα έγινε η κηδεία της άτυχης γυναίκας.