Δοκιμάζεται το αήττητο του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο

Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί την Λαμία και γνωρίζει καλά πως με νίκη κάνει το αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Οι Αρκάδες τρέχουν ένα αήττητο σερί δύο αγώνων έχοντας συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς και πλέον η παραμονή είναι στα χέρια τους. Επιστρέφει ο Μουνάφο, εκτός οι τιμωρημένοι Βλάχος, Μπελόκ και Παπαδόπουλος. Η Λαμία από την πλευρά της είναι άνετη και προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έχοντας πλέον εξασφαλίσει την παραμονή οι παίκτες του Μάκη Χάβου περιμένουν πως και πως τα ημιτελικά του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Δημούτσος, Πλιάτσικας και Τσούκαλος οι απουσίες των φιλοξενούμενων.

Στο Αγρίνιο, ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος διατηρώντας μάλιστα και το αήττητο του. Ο Δικέφαλος του Βορρά προέρχεται από άνετη νίκη με 3-0 επί του Ατρόμητου σε ένα ματς που ο Μαουρίσιο χτύπησε σοβαρά και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εκτός από τον Βραζιλιάνο δεν υπολογίζει και τους Πέλκα, Ελ Καντουρί και Βέρνμπλουμ. Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του σκόρπισε στους πέντε ανέμους τον Πανιώνιο και μπήκε ξανά στην διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου και κόντρα στον ΠΑΟΚ θα παλέψει για το καλύτερο. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Άργκους, εκτός και οι Μοράρ και Κυριακίδης, ενώ επιστρέφουν οι Λιάβας και Λουσέρο.

Τέλος, στα Γιάννενα ο ΠΑΣ περιμένει την ΑΕΛ σε ένα ματς που είναι μισή κατηγορία για τους Ηπειρώτες. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη είναι αυτή την στιγμή στις θέσεις των μπαράζ, αλλά μόλις δύο βαθμούς πάνω από τον Λεβαδειακό που υποβιβάζεται και η νίκη είναι αυτοσκοπός. Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός δεν υπολογίζει στους τραυματίες Κρίζμαν, Σεργκελασβίλι, Ξύδα και Σιόντη, όπως και στον τιμωρημένο Τζημόπουλο, ενώ επιστρέφει ο Μιχαήλ. Άσχημη εντύπωση έκανε στους γηπεδούχους ο ορισμός του Ζαχαριάδη ο οποίος είχε αδικήσει τον ΠΑΣ στο ματς του πρώτου γύρου. Η ΑΕΛ ταξίδεψε στα Γιάννενα χωρίς τον τιμωρημένο Φατιόν, αλλά και τον Ντέλετιτς ο οποίος μπήκε στο ψυγείο μετά από σχετική απόφαση της διοίκησης του συλλόγου για την πιθανολογούμενη συμφωνία του με την ΑΕΚ.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (16/3)
Αστέρας Τρίπολης – Λαμία (17:15, NS1)
Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ (19:00, ΕΡΤ1)
ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΛ (19:30, NS1)

Πηγή:www.gazzetta.gr