Στην Πάτρα η διοργάνωση του μοναδικού ομίλου, που θα γίνει στην Ελλάδα, των προκριματικών του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου U17

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και της ΕΠΣΑ (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας) ανατέθηκε στην Πάτρα η διοργάνωση του μοναδικού ομίλου, που θα γίνει στην Ελλάδα, των προκριματικών του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου U17.
Σήμερα στο Δημαρχείο συναντήθηκαν ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΑ, Άγγελο Δανιήλ, παρουσία του Προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και συμβούλου αθλητισμού του Δημάρχου, Τάκη Πετρόπουλου. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΑ ενημέρωσε τον Δήμαρχο ότι η διοργάνωση θα γίνει στις 13-19 Νοεμβρίου 2019, που σημειωτέον έως τότε θα έχει αντικατασταθεί ο φυσικός χλοοτάπητας του κεντρικού σταδίου του Παμπελοποννησιακού.
Στην τελική φάση της επιλογής είχαν φθάσει η Πάτρα και η Θεσσαλονίκη και αυτό που μέτρησε για την επιλογή της πόλης μας ήταν, σύμφωνα με το αρμόδιο Τεχνικό Τμήμα της ΕΠΟ, η υπεροχή του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.
Στον όμιλο της Πάτρας θα συμμετέχουν οι εθνικές ομάδες της Γερμανίας, του Αζερμπαϊτζάν, του Καζακστάν και της Ελλάδας.

advertisement