ΠΑΤΡΑ: Θεατρικό Εργαστήρι με τον Κώστα Γάκη στο θέατρο act – Κάθε Παρασκευή

Κάθε Παρασκευή 16.00-20.00 στο θέατρο act.
Το θέατρο act με πολλή χαρά παρουσιάζει ένα μοναδικό θεατρικό εργαστήρι με τον Κώστα Γάκη, έναν από τους πιο αγαπημένους φίλους και συνεργάτες του act.
Στο εργαστήρι αυτό θα διερευνηθεί με τρόπο παιγνιώδη και αυθόρμητο η δυνατότητα να μετεξελιχθούν κείμενα, ιστορίες, αφηγήσεις, όνειρα , μύθοι και τραγούδια σε θεατρική δράση σύμφωνα με τις αρχές του σωματικού και αφηγηματικού θεάτρου.

Παράλληλα ο Κώστας Γάκης θα μοιραστεί ορισμένες χρήσιμες ασκήσεις, ζεστάματα και θεατρικά παιχνίδια δικής του σύλληψης που βοηθούν στην απελευθέρωση των εκφραστικών μέσων και ενισχύουν την ομαδικότητα, τον αυθορμητισμό και την αβίαστη συμμετοχή.
Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα μοιάζει σαν φυλή μαγικής συνέργειας, θεραπείας και απόδρασης από την σκληρή ή ανιαρή πραγματικότητα. Σε αυτή τη φυλή όλοι θα γίνουμε δάσκαλοι όλων, όλοι θα γίνουμε μαθητές όλων, όλοι θα συγκινήσουμε, θα εκπλήξουμε, θα αποδεχτούμε και θα υποδεχτούμε όλους .
Απευθύνεται και σε μη ηθοποιούς και σε ανθρώπους που τους αρέσουν οι ιστορίες των ανθρώπων και η ανθρώπινη ζεστασιά.

Το εργαστήρι περιλαμβάνει 4 τετράωρες συναντήσεις κάθε Παρασκευή απόγευμα. Μετά την τέταρτη συνάντησή μας θα ακολουθήσει παρουσίαση ανοιχτή σε κοινό. Στην παρουσίαση αυτή η ομάδα θα μοιραστεί δικά της κείμενα θεατροποιημένα αλλά και ποιήματα και διηγήματα πατρινών λογοτεχνών.

Θεατρικό εργαστήρι με τον Κώστα Γάκη στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα)

Κάθε Παρασκευή 16.00-20.00

Διάρκεια εργαστηρίου: 16 ώρες (σε 4 τετράωρες συναντήσεις) με ανοιχτή παρουσίαση-παράσταση στο τέλος.
Κόστος εγγραφής: 100€
Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής στο diadelpoesia@gmail.com

advertisement

Be the first to comment on "ΠΑΤΡΑ: Θεατρικό Εργαστήρι με τον Κώστα Γάκη στο θέατρο act – Κάθε Παρασκευή"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.