ΠΑΤΡΑ: Συνάντηση Εκπροσώπων των Εν Ενεργεία Στρατιωτικών με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα

dav

Με τους Προέδρους των Πρωτοβάθμιων σωματείων εκπροσώπησης των εν ενέργεια στρατιωτικών των Περιφερειακών Ενοτήτων Αιτωλοακαρνανίας (Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ.) κ. Λεμονιά Απόστολο, Αχαΐας (Ε.Σ.Π.Ε.ΑΧ.) κ. Μπουρδανιώτη Ελευθέριο και Ηλείας (Ε.Σ.Π.Ε.ΗΛ.) κ. Γεώργιο Μπέκα συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας κος Απόστολος Κατσιφάρας.

Οι Πρόεδροι των στρατιωτικών ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη για την θεσμική εκπροσώπηση των εν’ ενέργεια στρατιωτικών, την λειτουργία των Πρωτοβάθμιων σωματείων, τον ρόλο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ), τον σκοπό του θεσμού και την διάθεση για συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση. Στη συνέχεια συζητήθηκαν προβλήματα που απασχολούν την καθημερινότητα των συναδέλφων και τον ρόλο που μπορεί να έχει η Περιφέρεια στην εξεύρεση λύσεων.

Ο κ. Κατσιφάρας, από την πλευρά του, εξέφρασε την στήριξη του στον θεσμό της εκπροσώπησης των εν’ ενέργεια στρατιωτικών, τόνισε την αναγκαιότητά του, και δεσμεύτηκε ότι θα αναλάβει πρωτοβουλίες προς τους αρμόδιους φορείς που θα βοηθήσουν στην επίλυση τόσο των υφιστάμενων όσο και μελλοντικών προβλημάτων που ταλανίζουν τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στη Δυτική Ελλάδα όσο και γενικότερα.

Οι Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ., Ε.Σ.Π.Ε.ΑΧ., Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΗΛ. εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας τόσο για το ενδιαφέρον του να συμπράξει στην επίλυση των προβλημάτων μας, όσο και για την επιθυμία του να στηρίξει στο μέλλον δράσεις των Ενώσεων μας.