Αποχώρησε αιφνιδίως ο Περρής από την εκπομπή της Βανδή – τι συνέβη

Μία αποκάλυψη έκανε το πρωί της Παρασκευής, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου». Ο δημοσιογράφος είπε πως ο Βαγγέλης Περρής αποχώρησε από την αρχισυνταξία της εκπομπής της Δέσποινας Βανδή, My Greece.

Ο ίδιος εγκαταλείπει την τηλεόραση και επιστρέφει στην Σύρο για να ασχοληθεί με τα κοινά αφού όπως ανακοινώθηκε θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο νησί.

«Σας είπα πως είναι η τελευταία ενασχόληση του Βαγγέλη Περρή με την τηλεόραση, λέω για την επιμέλεια της ταξιδιωτικής εκπομπής της Δέσποινας Βανδή και θα επιστρέψει στη Σύρο. Σήμερα θα σας αποκαλύψω πως αποχωρεί από την εκπομπή της Δέσποινας Βανδής. Ο Βαγγέλης δεν ήταν  από την αρχή στην εκπομπή, ήρθε στην συνέχεια να αναλάβει την επιμέλεια της εκπομπής, να κάνει το σενάριο. Υπάρχει μία σκαλέτα και το λέω γιατί έχει σημασία.

Ο Βαγγέλης κάθεται με τον Καπετανίδη που είναι ο σκηνοθέτης  της εκπομπής και μοντάρουν της εκπομπή. Είναι εξωτερική παραγωγή δεν είναι του Open και δίνουν τον σκληρό δίσκο και η εκπομπή παίζει στον αέρα. Όταν παίζει στον αέρα λέει πως δεν είναι αυτή η εκπομπή που έχει παραδώσει και άλλη είναι η εκπομπή που παίζει στον αέρα», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

advertisement