ΑΧΑΪΑ: Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερυμάνθου Διαμαντής Κανελλόπουλος ανακοίνωσε νέους υποψηφίους

Πέντε ακόμη ενεργοί πολίτες του Δήμου Ερυμάνθου αποφάσισαν να διαθέσουν τις δυνάμεις τους στον κοινό αγώνα για ένα Δήμο σύγχρονο και έτοιμο να απαντήσει στις προκλήσεις της επόμενης ημέρας.

Πέντε άνθρωποι απ’ όλους τους επαγγελματικούς χώρους που ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ερυμάνθου, Διαμαντή Κανελλόπουλο ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά τους με το συνδυασμό “Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο”.

 

Ο επικεφαλής του συνδυασμού, δήλωσε «καλωσορίζουμε τους πέντε νέους υποψηφίους, που θα δώσουν μαζί μας τη μάχη των δημοτικών εκλογών.

Αποτελεί τιμή για εμένα προσωπικά, αλλά και για όλους τους συνεργάτες μας να έχουμε στο πλευρό μας, ανθρώπους ικανούς με διάθεση για προσφορά και δημιουργία, ανθρώπους καταξιωμένους στην τοπική κοινωνία. Η «Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο» κερδίζει καθημερινά την εμπιστοσύνη των πολιτών, καθώς με πρόγραμμα και σχέδιο είναι έτοιμη οδηγήσει τον Δήμο μας στην επόμενη ημέρα».

 

 

Νίκη Ανδριοπούλου

Η Νίκη Ανδριοπούλου είναι αγρότισσα στο επάγγελμα. Ένας νέος άνθρωπος που ενδιαφέρεται για τον τόπο που ζει, δημιουργεί και ασχολείται επαγγελματικά. Όπως δήλωσε «οι νέοι άνθρωποι δεν μπορούν να μένουν αμέτοχοι σε ό,τι τους αφορά. Και η συμμετοχή σας κοινά πρέπει να μας αφορά όλους. Μαζί με τον Διαμαντή Κανελλόπουλο συμμετέχουμε στον κοινό αγώνα για να δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που θα κάνουν τον Δήμο μας δυνατό προς όφελος όλων εμάς των δημοτών του».

 

Aλεξάνδρα Κανελλακοπούλου

Η Αλεξάνδρα Κανελλακοπούλου, εργαζόμενη στο ΚΤΕΛ Ν. Αχαΐας δήλωσε για την απόφασή της να είναι υποψήφια «ως μόνιμη κάτοικος Κουμπερίου γνωρίζω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι κάτοικοι του Δήμου μας και εμπράκτως πολλάκις έχω συμβάλει στην επίλυση αυτών. Σκοπός μου είναι με τα περισσότερα μέσα και τις μεγαλύτερες δυνατότητες που θα διαθέτω να αφοσιωθώ στην διεκπεραίωση ακόμα σπουδαιότερων έργων στον δήμο μας για την πρόοδο αυτού. Η αγάπη μου για τον Δήμο Ερυμάνθου με οδήγησε να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του κυρίου Κανελλόπουλου και να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος».

 

 

Iωάννης Παπαβραμόπουλος

Ο Ιωάννης Παπαβραμόπουλος είναι ελεύθερος επαγγελματίας και αγρότης. «Αποδέχτηκα την πρόσκληση του Διαμαντή Κανελλόπουλου, γιατί πιστεύουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να πάμε τον Δήμο μας μπροστά. Να συμβάλλουμε με όλες τις δυνάμεις μας για έναν καλύτερο Δήμο που αξίζει σε εμάς και στα παιδιά μας. Από την πλευρά μου θα είμαι παρών σ’ ότι χρειαστεί. Η ανάπτυξη δεν θα έλθει από μόνη της, θέλει ενεργό συμμετοχή και ρεαλιστικό σχεδιασμό», ανέφερε.

 

 

Νίκος Παπακωνσταντίνου

Ο Νίκος Παπακωνσταντίνου είναι  ελεύθερος επαγγελματίας και πατέρας ενός παιδιού, δήλωσε για την υποψηφιότητά του «ο δήμος μας είναι μία περιοχή με πολλές δυνατότητες που προσφέρουν αντίστοιχα, μεγάλες ευκαιρίες. Για να αναδειχτούν όμως, όλα αυτά τα συγκριτικά πλεονεκτήματα οφείλουμε να σχεδιάσουμε και να διεκδικήσουμε. Μαζί με τον Διαμαντή Κανελλόπουλο θα δώσουμε τον δικό μας αγώνα για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλους τους συνδημότες μας».

 

 

Άγγελος Φαρμάκης

Ο Άγγελος Φαρμάκης είναι ελεύθερος επαγγελματίας, πρώην κοινοτικός σύμβουλος του Ελληνικού. Παντρεμένος με τρία παιδιά. Όπως επεσήμανε «συστρατεύομαι με τον Διαμαντή Κανελλόπουλο γιατί πιστεύω ότι ως ο επόμενος Δήμαρχος με τους συνεργάτες του θα οδηγήσουμε το Δήμο μας στην επόμενη ημέρα. Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να στοχεύει, να διεκδικεί, να πετυχαίνει. Θα είμαστε όλοι παρόντες στον μεγάλο αυτό αγώνα».