Ποιον ηθοποιό θέλει η Μενεγάκη στην εκπομπή και εκείνος δεν πηγαίνει

advertisement

Το παράπονό της δημόσια και μέσα από το βήμα της εκπομπής της εξέφρασε η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια ανέφερε πως θα ήθελε καλεσμένο στην εκπομπή της τον ηθοποιό Πάνο Μιχαλόπουλο αλλά εκείνος το μόνο που κάνει είναι να της στέλνει την αγάπη του.

«Ρε παιδιά θέλω να δω τον Πάνο Μιχαλόπουλο. Κάθε χρόνο τον ζητάω, κάθε χρόνο λέω ρε παιδιά θα μου τον βρείτε; Θέλω να τον δω. Και κάθε χρόνο μου στέλνει χαιρετίσματα «Πες στην Ελενίτσα τη φίλη μου, την αγάπη μου. Την αγαπώ πολύ, αλλά στην τηλεόραση δε θα βγω!»

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος έχει αποτραβηχτεί από την καλλιτεχνική δράση περίπου δέκα χρόνια τώρα. Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Espresso πριν λίγους μήνες είχε πει σχετικά με αυτό:
«Είμαι πολύ καλά και μακριά από όλα αυτά που συνθέτουν το θέμα δημοσιότητα. Δεν με ενδιαφέρει πια αυτό το κομμάτι. Εγώ ποτέ δεν το επεδίωξα, γιατί πάντα είχα διαφορετική θεώρηση για τη ζωή. Δεν έχω πρόθεση να εμφανιστώ σε κάποια παράσταση, ούτε σε κάποιο σίριαλ. Ομολογώ ότι οι προτάσεις που δέχομαι είναι αρκετές, αλλά προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Η ζωή μου κυλάει πολύ όμορφα, πολύ ήρεμα και πολύ ωραία. Κυρίως στη φύση. Έχω στο πλευρό μου την οικογένειά μου, καλά φιλαράκια και πολλά ενδιαφέροντα να κάνω. Πίστεψε με, δεν μου φτάνει το εικοσιτετράωρο για να γεμίσει».