Ο ιατροδικαστής θα ρίξει φως στην υπόθεση του δικηγόρου που βρέθηκε νεκρός στα Τουρκοβούνια

Την έκθεση του ιατροδικαστή περιμένουν στην αστυνομία, προκειμένου να πέσει φως στα αίτια του θανάτου του 30χρονου δικηγόρου, το πτώμα του οποίου βρέθηκε χθες απόγευμα, σε απόκρημνη βραχώδη περιοχή, στην οδό Αττικού ‘Αλσους, στα Τουρκοβούνια.

«Σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις δεν φαίνεται ο θάνατός του να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Τίποτε, όμως, δεν είναι ακόμη σίγουρο. Περιμένουμε την έκθεση του ιατροδικαστή», τονίζουν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ αστυνομικές πηγές.

Ο άτυχος δικηγόρος που εργαζόταν σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο το οποίο ασχολείται με βαριές ποινικές υποθέσεις, βρέθηκε νεκρός σε γκρεμό στα Τουρκοβούνια. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι είχε αιμορραγήσει από τη μύτη και το στόμα, ωστόσο ο ιατροδικαστής που πήγε επί τόπου δεν κατέληξε σε συμπεράσματα για τα αίτια του θανάτου, πράγμα που αναμένεται να γίνει κατά πάσα πιθανότητα σήμερα, κατά τη νεκροτομή.

Ο 28χρονος δεν είχε δώσει σημάδια ζωής από το βράδυ της Τρίτης, ενώ εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να είχε απαχθεί και μετά να δολοφονήθηκε.

Οι συγγενείς του, ανησύχησαν όταν ένας αστυνομικός και φίλος του αδερφού του δικηγόρου, επίσης αστυνομικός ο οποίος υπηρετεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας, εντόπισε τυχαία το αυτοκίνητο του δικηγόρου σε δρόμο κοντά στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Του προκάλεσε δε ιδιαίτερη εντύπωση ότι στο κάθισμα του συνοδηγού ήταν τα κλειδιά του αυτοκινήτου (Opel Astra μπλε σκούρου χρώματος) όπως και το πορτοφόλι του το οποίο ήταν γεμάτο χρήματα, καθώς και το κινητό του τηλέφωνο.