MasterChef: Η κούκλα αλεξιπτωτίστρια που μάγεψε κριτές και παίκτες

Δύσκολη αλλά και διασκεδαστική ήταν η τελευταία ομαδική εξωτερική δοκιμασία για τους διαγωνιζόμενους του MasterChef 3, οι οποίοι κλήθηκαν να μαγειρέψουν για τους στρατιωτικούς του αεροδρομίου Μεγάρων.

Αρχικά έπρεπε να φτιάξουν φαγητό για 50 άτομα, λίγο πριν εκπνεύσει ο χρόνος τους όμως, προέκυψε ένας αιφνιδιασμός… από αέρος.

ADVERTISING

Στο αεροδρόμιο προσγειώθηκαν τριάντα αλεξιπτωτιστές, οι οποίοι επίσης θα σερβίρονταν από τους μάγειρες του MasterChef.

 

«Είμαστε γοητευμένοι από την εντυπωσιακή σας είσοδο» είπε προς τους αλεξιπτωτιστές ο Πάνος Ιωαννίδης. «Είδαμε από ψηλά ότι κάτι καλό μαγειρεύετε εδώ κάτω και είπαμε να σας επισκεφθούμε, ελπίζω να έχετε τη δυνατότητα να ταΐσετε τριάντα πεινασμένους αλεξιπτωτιστές» απάντησε ο διοικητής αντισυνταγματάρχης Χρήστος Κωστάκης.

Ωστόσο, ανάμεσα στους αλεξιπτωτιστές βρίσκονταν και δύο γυναίκες, που δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποιός είπε:

«Να πούμε και για την εκπροσώπηση του γυναικείου φύλου σε αυτή την πτώση, είχαμε και δύο πανέμορφες κυρίες, πάμε ένα χειροκρότημα για τις κυρίες».

 

 

Toν θαυμασμό του προς τις γυναίκες αλεξιπτωτίστριες εξέφρασε και ο Παντελής λέγοντας:

«Θαύμασα τη δύναμη του γυναικείου φύλου και είπα παιδιά αξίζει να το κάνουμε αυτό, ας τρέξουμε να μαγειρέψουμε για τα κορίτσια μας».