Έξαλλη η Μεγαλοοικονόμου στο καφενείο της Βουλής: Θα τα μπουμπουνίσω όλα στη σημερινή ψηφοφορία

Σε έξαλλη κατάσταση εμφανίστηκε σήμερα -σύμφωνα με πληροφορίες- στο καφενείο της Βουλής η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, απειλώντας ακόμα και να παραιτηθεί ή να ψηφίσει κόντρα στην κομματική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, στην αναθεώρηση του Συντάγματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βουλευτής Πειραιά άρχισε να φωνάζει στο καφενείο του κοινοβουλίου πως θα «τα μπουμπουνίσω όλα στην σημερινή ψηφοφορία» εννοώντας προφανώς ότι θα καταψηφίσει τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την Συνταγματική Αναθεώρηση. Και σύμφωνα με ορισμένους αυτήκοες μάρτυρες πρόσθεσε οτι εάν οι «σύντροφοί» της συνεχίζουν να της κάνουν μπούλινγκ θα ρίξει την βόμβα της παραίτησης.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την χθεσινή επεισοδιακή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ η κυρία Μεγαλοοικονόμου εξερράγη, όταν άκουσε τα όσα είπε η βουλευτής Αννέτα Καββαδία που την «φωτογράφισε» σε παρέμβασή της. Η κ. Καββαδία είπε ότι «πρέπει να τηρούμε το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ και «να μην κάνουμε παρεμβάσεις lifestyle». Αναφορά που είχε να κάνει με το γνωστό τραγούδι που συνέθεσε η κ. Μεγαλοοικονόμου για τον Αλέξη Τσίπρα.

Η κυρία Μεγαλοοικονόμου απάντησε έξαλλη στην Αννέτα Καβαδία και απείλησε ακόμα και με παραίτηση από βουλευτής.

Ωστόσο, η ίδια η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου διέψευσε τις πληροφορίες για νέο σόου στο καφενείο της βουλής, κάνοντας λόγο για παρεξήγηση.

Η κ. Μεγαλοοικονομου ανέφερε ότι όντως βρισκόταν στο καφενείο της Βουλης και συζητούσε για τα όσα έγιναν χθες στην Κ.Ο του Συριζα, αλλά όλα έγιναν ήρεμα και χωρίς να υπάρξει επεισόδιο.

«Με έχουν τρελάνει από χθες. Με παίρνουν τηλέφωνα και με καλούν συνέχεια σε κανάλια. Σήμερα με πήραν από τον Σκαι για να βγω αύριο το πρωί και τους είπα ότι δεν πρόκειται να σας κάνω τη χάρη για να κάνετε τηλεθέαση».

Η κ. Μεγαλοοικονόμου συνέχιζε λέγοντας πως είπε σε κάποιους δημοσιογράφους ότι σήμερα έχει να πάει σε μια κηδεία και δεν θα είναι σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης, αλλά όμως θα γυρίσει να ψηφίσει.

«Προφανώς κάποιοι μπέρδεψαν τι τους είπα και λένε ότι δεν θα ψηφίσω. Φυσικά και θα ψηφίσω, θα πάω στην κοινωνική υποχρέωση που έχω θα γυρίσω στην ψηφοφορία και θα ψηφίσω κανονικά την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ. Όλα τα άλλα είναι σενάρια φαντασίας που προφανώς σε κάποιους αρέσουν», είπε, μιλώντας στο iefimerida.