ΑΧΑΪΑ: Βάζουν φρένο σε εμπλοκή τους στα προεκλογικά του Δήμου Αιγιάλειας οι συνδικαλιστές του – «Να επιλεγεί ο επόμενος δήμαρχος χωρίς παρότρυνσή μας»

Πληροφορηθήκαμε από τον Τοπικό Τύπο & τα ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης την τοποθέτηση της Αντιπροέδρου του Συλλόγου μας κας. Ανθής Παμπούκη και την στήριξή της στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές σε συγκεκριμένο υποψήφιο Δήμαρχο.

Επειδή θα μπορούσε κάποιος κακόβουλος να θεωρήσει ότι τέτοιου είδους δηλώσεις, αναφέροντας και την θεσμική της ιδιότητα, υποκρύπτουν σχέσεις εξάρτησης εργοδότη και εργαζόμενου, γεγονός το οποίο θα είχε επίδραση σε όλο τον Σύλλογο, για τον λόγο αυτό και για το καλό του Συλλόγου μας, προκρίνουμε ότι πρέπει να απέχουμε από τέτοιου είδους δηλώσεις.

Ως Υπάλληλοι του Δήμου μας καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να παραμείνει λειτουργικός ο Δήμος μας και θέλουμε τους πολίτες της Αιγιάλειας στο πλάι μας, οι οποίοι θα επιλέξουν τον επόμενο Δήμαρχο Αιγιαλείας χωρίς την παρότρυνση μας.

Ο Σύλλογός μας δεν τοποθετείται, ούτε προωθεί ανοικτά τυχόν επιλογές των μελών του για τις υποψηφιότητες στις Δημοτικές εκλογές, κατά την πάγια τακτική του όλα τα χρόνια, αλλά παραμένει στην αρχή της ισότητας και των ίσων αποστάσεων του Συλλόγου μας προς τους υποψηφίους Δημάρχους.

Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου