Ζητάει και τα ρέστα η γυναίκα που ήρθε τετ-α-τετ με τζάγκουαρ για να βγάλει φωτογραφία

Τα ρέστα από τους υπευθύνους του ζωολογικού κήπου στην Αριζόνα ζητά η 30χρονη γυναίκα που πήδηξε στο κλουβί του τζάγκουαρ για να βγάλει selfie με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση από το ζώο και να τραυματιστεί στο χέρι.

Η Λιάν, όπως είναι το όνομα της 30χρονης, μίλησε στο CBS και υποστήριξε ότι αν και πήρε το μάθημά της εντούτοις «ο ζωολογικός κήπος θα έπρεπε να εξετάσει να βάλει πιο πίσω τον φράχτη».

Η ίδια υποστήριξε ότι το ατύχημα συνέβη όταν είδε το τζάγκουαρ να βρίσκεται κοντά στα κάγκελα. Τότε έσκυψε πάνω από το προσταευτικό τοιχίο για να βάλει τη φωτογραφική της μηχανή πολύ κοντά στο ζώο το οποίο τη χτύπησε με τα νύχια του.

«Έκανα λάθος που έσκυψα πάνω από το τοιχίο αλλά πιστεύω ότι ο ζωολογικός κήπος θα έπρεπε να εξετάσει το ενδεχόμενο να βάλει πιο πίσω τον φράχτη» δήλωσε η Λιάν.

fraxtis-ar
Εικόνα από το κλουβί του τζάγκουαρ

«Δεν το περίμενα ποτέ αυτό. Πιστεύω ότι όλοι είμαστε άνθρωποι και κάνουμε λάθη. Κι εγώ το πήρα το μάθημά μου. Όλοι μπορούν να πλησιάσουν το φράχτη. Δεν είμαι η πρώτη και αν δεν μετακινήσουν το φράχτη δεν θα είμαι η τελευταία» πρόσθεσε.

Εκπρόσωπος του ζωολογικού κήπου απάντησε ότι ο τρόπος με τον οποίο έχει στηθεί το τοιχείο και τα κάγκελα είναι σύμφωνος με τις οδηγίες που προβλέπει ο νόμος. «Οι επισκέπτες θα πρέπει να σέβονται τα τοιχία και να καταλάβουν ότι βρίσκονται εκεί για την ασφάλεια όλων» συμπλήρωσε.

\

advertisement