Υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και ο Γιώργος Βουλγαράκης -Το ανακοίνωσε επίσημα

Είναι πλέον επίσημο. Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βουλγαράκης, θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, κόντρα στον Κώστα Μπακογιάννη.

Ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης, ανακοίνωσε και επίσημα την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Έχω μια πόλη στην καρδιά μου! Είμαι περήφανος για την ιστορία της. Θυμάμαι και αναπολώ πολλές φορές, τις φωτεινές στιγμές της. Την έχω ζήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ξέρω τις δυνατότητές της αλλά και βιώνω τις αδυναμίες της. Τη βλέπω εγκαταλελειμμένη και πληγωμένη. Ακούω τα γιατί των ανθρώπων της. Την έχω ονειρευτεί στην προοπτική της καθαρή, ασφαλή, φιλική, σύγχρονη και φωτεινή. Για αυτό το όραμα, έχω το σχέδιο και θέλω να γίνει πραγματικότητα. Έχω την Αθήνα στην καρδιά μου και για αυτή την Αθήνα αξίζει να αγωνιστούμε! ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Ο πρώην υπουργός εκλεγόταν επί σειρά ετών βουλευτής στην Α΄ Αθηνών. Με την υποψηφιότητά του, ο κ. Βουλαράκης αντιμετωπίζει και τον επίσημο υποψήφιο της ΝΔ για το Δήμο, Κώστα Μπακογιάννη.

Η ανάρτηση του Γιώργου Βουλγαράκη στο facebook

Το βίντεο με το λογότυπο της καμπάνιας του Γιώργου Βουλγαράκη

Έχω μια πόλη στην καρδιά μου!Είμαι περήφανος για την ιστορία της.Θυμάμαι και αναπολώ πολλές φορές, τις φωτεινές στιγμές της.Την έχω ζήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.Ξέρω τις δυνατότητές της αλλά και βιώνω τις αδυναμίες της.Τη βλέπω εγκαταλελειμμένη και πληγωμένη.Ακούω τα γιατί των ανθρώπων της.Την έχω ονειρευτεί στην προοπτική της καθαρή, ασφαλή, φιλική, σύγχρονη και φωτεινή. Για αυτό το όραμα, έχω το σχέδιο και θέλω να γίνει πραγματικότητα.Έχω την Αθήνα στην καρδιά μου και για αυτή την Αθήνα αξίζει να αγωνιστούμε!ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ.Μάθετε περισσότερα: bit.ly/george_voulgarakis#AthinaKaiPaliAthina #Αθήνα

Δημοσιεύτηκε από George Voulgarakis στις Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019