«Το ψέμα βγήκε από τον Παράδεισο» -Χορεύτρια του Σφακιανάκη τα «χώνει» στην Πάολα

Δεν έχουν σταματημό οι αποκαλύψεις σχετικά με την επεισοδιακή αποχώρηση της Πάολα από τα μπουζούκια με τον Νότη Σφακιανάκη.

Αρχικά έγιναν αναφορές για έναν καβγά που είχαν οι δύο τραγουδιστές με αφορμή τα πάρτι που κάνει η τραγουδίστρια κάθε φορά στο καμαρίνι της μετά το τέλος της εμφάνισής της στην σκηνή.

Ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής στην «Φωλιά του Κούλου», η κόντρα των δύο καλλιτεχνών είχε ξεκινήσει από τις πρόβες και είχε συνεχιστεί και για άλλους λόγους.

Το καβγά των δύο καλλιτεχνών σχολίασε μάλιστα και η Ελένη Μενεγάκη, αναφέροντας πως πρέπει να έχει γίνει κάτι πολύ σοβαρό για να τα «σπάσουν» έτσι.

Μετά τον σάλο πάντως, κι ενώ διάφορα δημοσιεύματα έκαναν λόγο πως η τραγουδίστρια πλήρωσε από την τσέπη της το προσωπικό του μαγαζιού, χορεύτρια τουΝότη Σφακιανάκη το διέψευσε με ανάρτησή της στο facebook.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Βασιλείου έγραψε στο facebook ότι κανείς δε πληρώθηκε ούτε για το Σάββατο που δεν δούλεψε το μαγαζί, αλλά ούτε και για τα επόμενα δύο διήμερα που θα έριχνε αυλαία το σχήμα.

•Το ψέμα βγήκε από τον Παράδεισο…..Για όλους εσάς που διαβάζετε ότι γράφουν κάποιοι "δημοσιογράφοι" και τα πιστεύετε…

Δημοσιεύτηκε από Katerina Vasileiou στις Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019