Σοκ στη Φλόριντα: Μητέρα έσφαξε την 11χρονη κόρη της για να την εμποδίσει να κάνει σεξ!

Μια μητέρα από τη Φλόριντα που μαχαίρωσε την ανήλικη κόρη της 16 φορές ομολόγησε ότι σκότωσε το παιδί της επειδή ήθελε να το εμποδίσει «από το να κάνει σεξ με άνδρες».

Η 28χρονη Ρόζα Αλσίντες Ριβέρα συνελήφθη το πρωί της Κυριακής για την δολοφονία της 11χρονης κορούλας της, Αλέιντα Ριβέρα. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη όταν η 28χρονη έφτασε σε τοπικό νοσοκομείο με το νεκρό κορίτσι στο αυτοκίνητό της και κρατώντας ακόμα το ματωμένο μαχαίρι στο χέρι της.

«Έχασα το μωρό μου» είπε στους νοσοκόμους η μητέρα δολοφόνος, προτού την ακινητοποιήσει το προσωπικό ασφαλείας του νοσοκομείου και την οδηγήσει σε ένα δωμάτιο όπου περίμενε τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, το κοριτσάκι είχε δεχτεί 15 μαχαιριές στην πλάτη, ενώ έφερε και ένα αμυντικό τραύμα στο χέρι.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, προτού η 29χρονη παιδοκτόνος σκοτώσει με αυτόν τον σοκαριστικό τρόπο το 11χρονο κορίτσι, είχε πάει στο σπίτι της γιαγιάς του παιδιού και είχε κατηγορήσει τον σύντροφο της τελευταίας ότι κακοποιούσε την κόρη της. Σε κατάσταση υστερίας, η Ριβέρα έλεγε συνεχώς ότι ήξερε πως η κόρη της είχε κάνει σεξ επειδή «χαμογελούσε διαφορετικά».

Οι Αρχές ωστόσο πιστεύουν ότι οι ισχυρισμοί της μητέρας ήταν τελείως αναληθείς και ότι το κορίτσι δεν είχε πέσει θύμα κακοποίησης, πριν την φρικτή του δολοφονία.

«Σύμφωνα με μέχρι τώρα ευρήματα, αυτοί οι ισχυρισμοί δεν φαίνονται να έχουν βάση. Ακολουθούμε τις προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε να αποκλείσουμε τελείως αυτό το ενδεχόμενο», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Όπως αποκάλυψε σε δημοσιογράφους, κατά την ομολογία της η παιδοκτόνος είπε στις Αρχές ότι προσπάθησε να απαλύνει τους πόνους της κόρης της αφού την μαχαίρωσε 16 φορές στο πίσω μέρος του αμαξιού της και μετά έκανε βόλτες στη γειτονιά.