Πάολα – Σφακιανάκης: Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησης από το σχήμα

Αναστάτωση προκάλεσε στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και στο κοινό, η απόφαση της λαϊκής τραγουδίστριας, Πάολα, να αποχωρήσει από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη και να σταματήσει τις κοινές τους εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο Γκάζι Live δύο βδομάδες νωρίτερα από το αναμενόμενο.
Μέσω της ανακοίνωσή της στον προσωπικό της λογαριασμό στον Instagram, η Πάολα άφησε αιχμές για τη συμπεριφορά και τη στάση του συναδέλφου της, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένα περιστατικά.

View this post on Instagram

Με μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αποχωρώ από το Γκάζι Live δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης, παρόλη τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που συνεχίζει να έχει. Δυστυχώς, οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τη συμπεριφορά και τις “ιδιοτροπίες” του κυρίου Σφακιανάκη. Είναι η πρώτη (και ελπίζω η τελευταία) φορά που δεν τελειώνω μία σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη και χαρούμενη για όσα πέρασα μαζί του… Ευχαριστώ την επιχείρηση Μαροσούλη για την άψογη συνεργασία και όλη την αγάπη και τη στήριξη που μας έδωσε και τους 120 εργαζόμενους που είναι πλέον 120 νέοι φίλοι μου!

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀✯P Λ Ø L Λ✯⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ (@paola_official__) on

 

Ωστόσο, η αποχώρηση του Γιώργου Παπαδόπουλου από το ίδιο σχήμα δύο μέρες πριν την πρεμιέρα, λέγοντας πως του “έκοψε” το δεύτερο πρόγραμμα και η λύση της συνεργασίας της Δέσποινας Βανδή με τον Νότη Σφακιανάκη πριν από μερικά χρόνια, υποδηλώνουν πως υπάρχει, όντως, μια περίεργη στάση από τη μεριά του καλλιτέχνη.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης περιέγραψε στη “Φωλιά των Κου Κου” όλα όσα έγιναν και το χρονικό της κόντρας Πάολα – Σφακιανάκη, που ξεκίνησε από τις πρόβες και κορυφώθηκε τις τελευταίες μέρες:

“Η Πάολα είχε φέρει τη δική της ομάδα, δικό της ηχολήπτη, φωτιστή και όλη τη μπάντα. Μπαίνει στην πρόβα ο Νότης Σφακιανάκης βλέπει κανονικά ντραμς και λέει να το αλλάξουν και να παίζουν με τα δικά του ηλεκτρονικά ντραμς. Πέρασε της Πάολα και τα αντίποινα του Νότη Σφακιανάκη ήταν ο άνθρωπος που είχε φέρει η Πάολα στο σχήμα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, να μη συνεχίσει με τον τρόπο που όλοι ξέρουμε. Η συνεργασία συνεχίστηκε ομαλά, όμως, ο Νότης με δική του απόφαση εμφανιζόταν για το δεύτερο πρόγραμμα στις 04:30. Την ώρα που κατέβαινε η Πάολα το μαγαζί είχε 1,500 άτομα, στις 5 παρά το μαγαζί είχε μείνει με 300 άτομα γιατί ο τραγουδιστής έβγαινε με ξένα κομμάτια. Άνθρωποι του Νότη είπαν ότι πολλοί ανεβαίνουν στο καμαρίνι της Πάολα και αδειάζουν τα πρώτα τραπέζια. Εκεί ξεκίνησε η ρήξη.Πριν από έναν μήνα ο Νότης Σφακιανάκης ζήτησε από τον επιχειρηματία να πει στην Πάολα να τελειώνει αυτό που γίνεται στα καμαρίνια μέχρι τις 8 το πρωί. Ο επιχειρηματίας του είπε πως δεν μπορούσε να το κάνει γιατί για τον ίδιο τον Νότη είχε σουίτα στον πέμπτο όροφο, όπου μπορούσε να πάει. Την Παρασκευή που μας πέρασε ο Νότης έστειλε τον μαέστρο στις 07:30 να πει στην Πάολα να κλείσει τη μουσική. Εκείνη είπε να έρθει και ο Νότης να πιει ένα ποτό μαζί τους, αλλά ο Νότης ήταν έξαλλος. Η Πάολα πήγε στο καμαρίνι του και αντάλλαξαν πολύ βαριές εκφράσεις. Εκείνος της είπε πως αν τον σέβεται θα πρέπει να κλείσει τη μουσική κι εκείνη του απάντησε πως ο σεβασμός κερδίζεται. Μετά έγινε χαμός! Η Πάολα έστειλε δικό της συνεργάτη να πληρώσει όλα τα χαμένα μεροκάματα μέχρι τις 23 Μαρτίου σε όλο το προσωπικό”.