(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Κηδεύεται, σήμερα, η Ντέπυ Παπαφιλιπποπούλου – Θλίψη για τον αναπάντεχο χαμό της – Μηνύματα από τον Δήμο από δικούς της ανθρώπους

 

Κηδεύεται σήμερα στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στο Β’ δημοτικό κοιμητήριο της Πάτρας η Ντέπυ Παπαφιλιπποπούλου που έφυγε από τη ζωή λίγους μήνες μετά το θάνατο του συζύγου της Ανδρέα.

Έφυγε από τη ζωή, ξαφνικά και αναπάντεχα, μια γυναίκα…όλο ζωή. Η Δέσποινα (Ντέπυ) Παπαφιλιποπούλου ζούσε  στην περιοχή των Υψηλών Αλωνίων της Πάτρας.

Τα μηνύματα στο προσωπικό της προφίλ, γεμάτα  θλίψη

Το Δ.Σ. και τα μέλη της Ένωσης Γυναικών Πάτρας με βαθιά οδύνη αποχαιρετούμε το ιδιαίτερα δραστήριο και ενεργό μέλος μας Δέσποινα Παπαφιλιπποπούλου και της υποσχόμαστε να συνεχίσουμε το έργο που τόσο στήριξε και αγάπησε. Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Δέσποινα, θα μας λείψεις, αλλά θα νιώθουμε οτί είσαι πάντα εδώ.

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος
Άννα Μαρία Ρογδάκη

Η Anna Maria Rogdaki είναι με την Dora Rogdaki και 3 ακόμη.

Κι εκεί που εσύ δε θα έλειπες από τη χαρά του καρναβαλιού, αναχώρησες για άλλους αιώνιους τόπους.. Καλό ταξίδι αγάπη μου. Καλό ταξίδι Δέσποινα μας!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται
  • Konstantina Tsichritzi Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της…. Τι κακό είναι αυτό….!!!!!
    Aggeliki Nikolopoulou απίστευτο……….. πόσοι ακόμα πια???? Ο Θεός να την ξεκουράσει !!!
    Maria Christopoulou Badas Πολύ κριμας υπέροχη κυρία
  • Lena Kalentzoti ωχχχχ, τι κακο μαντατο….καλη μου Δεσποινα απιστευτο….θα σε θυμαμαι να κανουμε “πυλη” στην παρελαση..και οχι μονο

Καλό ταξίδι αγαπημενη μου φίλη …..βιαστηκες…..

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, περιλαμβάνεται η Depy Papafil, , τα οποία χαμογελούν, κοντινό πλάνο
Αγγελική Νικολετάτου Καλο Παραδεισο φιλεναδα ….γιατι ετσι ξαφνικα και αναπαντεχα;;;;
Αγγελική Κατσιγιάννη Καλό ταξίδι Ντέπυ …….μου γιατί βιαστηκες ;;;;;;;;;;;;;δύναμη στη οικογένεια σου !!!!
Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο της Δέσποινας Παπαφιλιπποπούλου που ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Βρεφοκομείου Πάτρας.
Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος αναφέρει: «Η Δέσποινα Παπαφιλιποπούλου υπήρξε μια ακούραστη εργάτρια που μοχθούσε καθημερινά για το καλό του Δημοτικού Βρεφοκομείου. Θα μας λείψουν η ζωντάνια και το χαμόγελό της. Θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένειά της και στους κοντινούς της ανθρώπους».

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Βρεφοκομείου Πάτρας, εκφράζουν την θλίψη τους για τον θάνατο της Δέσποινας Παπαφιλιπποπούλου, μέλους του Δ.Σ. του Βρεφοκομείου, καθώς και τα θερμότατα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά της.

 

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» και τα μέλη της Γνωμοδοτικής Επιτροπής του Πατρινού Καρναβαλιού εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για τον θάνατο της Δέσποινας (Ντέπυς) Παπαφιλοπούλου και τα θερμά συλλυπητήριά τους στην οικογένειά της.

Η Δέσποινα Παπαφιλιποπούλου, η αγαπητή σε όλους Ντέπυ, είχε σημαντική εθελοντική προσφορά και κοινωνική δράση, για σειρά ετών -έως και πρόσφατα- ανήκε στους ενεργούς εθελοντές του Πατρινού Καρναβαλιού, ενώ στο παρελθόν διετέλεσε μέλος της Καρναβαλικής Επιτροπής.