ΠΑΤΡΑ: Θλίψη για το θάνατο της δασκάλας, Δήμητρας Χριστοπούλου- Μπαρή – Μηνύματα Δήμων και εκπαιδευτικών

Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πάτρας που μετρά μία ακόμη απώλεια, προκάλεσε η είδηση του θανάτου της δασκάλας, Δήμητρας Χριστοπούλου που υπηρετούσε στο 65ο Δημ. Σχολείο Πατρών.

Στις 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών θα τελεστεί η Εξόδιος Ακολουθία.Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατίθενται στο Άλμα Ζωής.

Η Δήμητρα Χριστοπούλου ήταν παντρεμένη με τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Ερυμάνθου και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο, Θεόδωρο Μπαρή, επίσης εκπαιδευτικό. Ήταν μητέρα μιας κόρης, η οποία σπουδάζει.

Η εκλιπουσα πάλεψε γενναία με ανίατη ασθένεια, όμως δεν τα κατάφερε. “Έφυγε” από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της, αλλά και την εκπαιδευτική κοινότητα, της οποίας υπήρξε άξιο και ενεργό μέλος, υπηρετώντας το λειτούργημα του δασκάλου με αρχές και παιδαγωγικές αξίες.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο στις 14:00 από τον Ι.Ν. του Αγ. Ανδρέα.

Συλλυπητήρια του Δημάρχου Ερυμάνθου Θάνου Καρπή για την απώλεια της συζύγου του Θεόδωρου Μπαρή»

 

Η είδηση του θανάτου της Δήμητρας, συζύγου του Δημοτικού Συμβούλου και επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου μας Θεόδωρου Μπαρή μας συγκλονίζει όλους μας.

Ο πρόωρος χαμός της συνιστά μεγάλη απώλεια για την οικογένειά της, αφήνοντας ένα πολύ μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό.

Εκ μέρους του Δήμου Ερυμάνθου, του Δημοτικού Συμβουλίου και προσωπικά, εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στο Θόδωρο και στην κόρη τους, καθώς και σε όλους τους οικείους της που περνούν αυτή τη μεγάλη δοκιμασία.

Η δήλωση του προέδρου των Δασκάλων Πάτρας   Τάσου  Σταυρογιαννόπουλου έχει ως εξής:

«Έφυγε σήμερα πρόωρα από τη ζωή η συνάδελφος εκπαιδευτικός Δήμητρα Χριστοπούλου, βυθίζοντας σε θλίψη την εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας. Ο πρόωρος χαμός της αποτελεί μεγάλη απώλεια για την οικογένειά της, τους φίλους της, καθώς και για την εκπαίδευση.

Το συγκινητικό αντίο του Θεόδωρου Μπαρή στη σύζυγο του Δήμητρα που έφυγε από τη ζωή

Η εκλιπούσα υπηρετούσε ως δασκάλα στο 65ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών. Τίμησε το λειτούργημα του δασκάλου και προσέφερε τα μέγιστα στη δημόσια εκπαίδευση. Σε όλη την εκπαιδευτική της διαδρομή πορεύτηκε με ήθος και αξιοπρέπεια. Ήταν πάντα χαμογελαστή, ευγενική, δημιουργική και βαθιά προσηλωμένη στα εκπαιδευτικά της καθήκοντα. Έδινε απλόχερα αγάπη σε όλους και κυρίως στους μαθητές της.

Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στο σύζυγό της και συνάδελφό μας Θεόδωρο, στην κόρη τους και στους οικείους της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. Καλό ταξίδι αγαπημένη συναδέλφισσα».

 

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων, Ανδρέας Αθανασόπουλος, εκφράζει τη θλίψη του για τον θάνατο της 52χρονης Δήμητρας Χριστοπούλου – Μπαρή, δασκάλας στο 65ο Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας.
Ο Αντιδήμαρχος συλλυπείται θερμά τον σύζυγό της Θεόδωρο Μπαρή, την κόρη τους Μαρία – Ρεβέκκα και τους οικείους της.