(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Αναβίωσε ο παραδοσιακός σατυρικός βλάχικος γάμος – Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νεάπολης

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Νεάπολης για την συγκινητική προσπάθεια που κατέβαλαν να οργανώσουν και να φιλοξενήσουν Πατρινούς συμπολίτες μας, να παρακολουθήσουν παραδοσιακούς χορούς και να γευτούν σαρακοστιανά εδέσματα του Συλλόγου, αναβιώνοντας τον παραδοσιακό σατυρικό βλάχικο γάμο.

Ιδιαίτερους επαίνους για τα παιδιά του Συλλόγου κάθε ηλικίας που κατέπληξαν τους παρευρισκομένους με την ποικιλία και εκτέλεση των παραδοσιακών χορών.

Θερμά ευχαριστήρια στον Σύλλογο Νεάπολης που μας έδωσε την δυνατότητα να απολαύσουμε την όμορφη αυτή πολιτιστική εκδήλωση μαζί με τους κατοίκους της περιοχής, από τον Σύλλογο Καλών Τεχνών «Κωστής Παλαμάς» ο οποίος ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του Προέδρου του, καθηγητή Θεόδωρου Μαλλιά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο υποψήφιος Δήμαρχος της παράταξης «ΠΑΤΡΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ» κος Τζανάκος Νίκος και η υποψήφια του συνδυασμού κα.Γιάχου Γεωργία, Πρόεδρος του Πολιτιστικού φορέα «Πολιτεχνόπολη «Μαρσύας» και Ταμίας της Ένωσης ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ Δυτικής Ελλάδος «Ένωση Συμπολιτεία»

Την εκδήλωση τίμησε επίσης με την παρουσία του και ο Αντιπεριφερειάρχης Δριβίλας Δημήτρης