ΑΧΑΪΑ: Ο χορός του Συλλόγου Κεφαλλήνων-Ιθακησίων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων

Στο φιλόξενο χώρο «ΟΝΕΙΡΟ» στη Μυρτιά Αιγίου και σε μια αίθουσα κατάμεστη από κόσμο, ο Σύλλογος Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων πιστός στο ραντεβού και φέτος, διοργάνωσε το «Χορό της Αποκριάς» του 2019. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν μέλη του Συλλόγου, τα μέλη της Πολυφωνικής Χορωδίας Αιγιαλείας, εθελοντές και μέλη της Ιονίου βιβλιοθήκης Αιγίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, το Δ.Σ της Πανηπειρωτικής Αδελφότητας Αιγιαλείας και η πρόεδρος Ειρήνη Γκογκου, ο Αθανάσιος Λουκόπουλος μέλος του ΔΣ των συνταξιούχων εκπαιδευτικών. η μαέστρος της Πολυφωνικής Χορωδίας Αιγιαλείας Αλίκη Ζαφείρη και οι μουσικοσυνθέτες Ανδρέας & Λουκάς Αδαμόπουλος. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, πολύ πλούσιο με τραγούδια ρομαντικά (ταγκό, βαλς, φοξ τροτ), αποκριάτικα, επτανησιακά, νησιώτικα, εύθυμα και ελαφρά λαϊκά τραγούδια της παρέας, δημιούργησαν αποκριάτικη διάθεση μέχρι τις πρωινές ώρες. Πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος με πλούσια δώρα και βράβευση της καλύτερης μεταμφίεσης, που κέρδισε η συμπολίτισσά μας η κα Θεοδώρα Χρυσανθακοπούλου Νύχτη με βραβείο μια μονοήμερη εκδρομή από το ταξιδιωτικό πρακτορείο ΣΓΟΥΡΑΔΙΤΗ, καθώς και πρώτο βραβείο καλύτερης χορεύτριας το μέλος της Πολυφωνικής Χορωδίας Αιγιαλείας κα Μαίρη Λότσικα. Έπαθλο το θερμό χειροκρότημα των συνδαιτυμόνων.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί την καρναβαλική επιτροπή, κα Ειρήνη Δούσκα, τον κ. Νίκο Ταξιαρχόπουλο, τον κ Κώστα Πανάρετο καθώς επίσης ευχαριστεί θερμά τους επαγγελματίες της πόλης μας για τα πλούσια δώρα που πρόσφεραν, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επιτυχή πραγματοποίηση της εκδήλωσής.