(Βιντεο-Φωτο)-Και σήμερα γυρίσματα της ταινίας «Born to be murdered» στο κέντρο -Έσπασαν την Αθήνα

Γυρίσματα και δεύτερη μέρα θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της Αθήνας σήμερα, Δευτέρα, για την ταινία «Born to be murdered».

Συγκεκριμένα, μετά την πρώτη μέρα γυρισμάτων, όπου το κέντρο της Αθήνας μετατράπηκε σε πεδίο μάχης για λογαριασμό του έργου, τα γυρίσματα θα συνεχιστούν και σήμερα Καθαρά Δευτέρα.

Και μπορεί χτες η πλατεία Συντάγματος να παρέμεινε κλειστή, όπως και οι γύρω δρόμοι, ωστόσο σήμερα οι δρόμοι δεν θα κλείσουν.

Αναλυτικά, τα σημερινά γυρίσματα του «Born to be murdered» θα πραγματοποιηθούν και πάλι τις ώρες 07.00 με 18.00 επί της Πλατείας Συντάγματος και περιμετρικά επί του πεζοδρομίου μπροστά από το Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες γυρίσματα θα γίνουν και στους γύρω δρόμους μέχρι και τη Φιλελλήνων.

Λόγω των γυρισμάτων, ο δήμος Αθηναίων ζητά τη συνεργασία και την κατανόηση των πολιτών.

Πάντως οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν χτες στα social media με τις κλούβες, τα ΜΑΤ και τις «μάχες» με διαδηλωτές έγιναν αμέσως viral.

Από τα γυρίσματα πάντως δεν θα μπορούσε να λείψει και ο πρωταγωνιστής της ταινίας Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον, γιος του Ντένζελ Ουάσινγκτον.

Να σημειωθεί πως η ταινία «Born to be murdered» είναι ένα θρίλερ καταδίωξης, με σκηνοθέτη τον ιταλό Ferdinando Cito Filomarin.

Παραγωγοί της ταινίας οι Marco Morabito και ο Luca Guadagnino, των επιτυχιών Call me by your name, Suspiria και I am love.

Η ταινία περιλαμβάνει πολλά γυρίσματα στην Ελλάδα. Ήδη έγιναν στα Τρίκαλα και τα Μετέωρα και αναμένεται στη συνέχεια να γίνουν και άλλα σε τοποθεσίες της επαρχίας στα βόρεια.