(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Ο Χρήστος Γούτος στα έθιμα του τριημέρου της Αιγιάλειας – «Μαζί θα συνδιαμορφώσουμε την πολιτιστική ζωή του τόπου μας»

Επισκέψεις σε διάφορα σημεία της εορταστικής Αιγιάλειας, πραγματοποίησε, το προηγούμενο τριήμερο, μαζί με στελέχη της νέας Δημοτικής Παράταξης «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας Χρήστος Γούτος.

Πιστοί, στο σύνθημα που εξέπεμψε ο συνδυασμός σε όλη την Αιγιάλεια: «#oloimazi Στηρίζουμε- – Διαδίδουμε- Συμμετέχουμε στις Καρναβαλικές Εκδηλώσεις», έκανε πράξη αυτό που από συστάσεως της Δημοτικής Παράταξης, τέθηκε ως αρχική φιλοσοφία, για αναβίωση θεσμών της περιοχής, τόνωση των υπαρχόντων και δημιουργία νέων, που θα κάνουν τον τόπο μας ακόμα πιο ξεχωριστό.

Ο κ. Γούτος, σε Αίγιο, Ακράτα, Διακοπτό, Αιγείρα, Άβυθο, Αλυκή, Σαλμενίκο κ.ά. συνομίλησε με όλους τους διοργανωτές και συμμετέχοντες ενεργά και τους συνεχάρη για τον κόπο, το μεράκι και τη διάθεσή τους, ως φυσικά πρόσωπα, σύλλογοι, φορείς ή και εθελοντές.

Ο Χρήστος Γούτος δήλωσε σχετικά:
«Όλοι αυτοί, που εργάστηκαν αθόρυβα, μάς διασκέδασαν και ανύψωσαν την πολιτιστική ζωή των πόλεων και των κοινοτήτων μας, είναι αυτοί που αύριο θα κληθούν να συνδιαμορφώσουν μαζί μας, στον Δήμο Αιγιάλειας, το πολιτιστικό μας στίγμα. Μαζί με τα ενεργά κύτταρα της κοινωνίας μας, θα προχωρήσουμε στην πολιτιστική …Αιγιάλεια του Αύριο».