(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Αντιπροσωπεία της Πρεσβείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στο Δημαρχείο – Ανταπόδοση της επίσκεψης

????????????????????????????????????

Αντιπροσωπεία της Πρεσβείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα, με επικεφαλής τον Μορφωτικό Ακόλουθο της Πρεσβείας, Ren Ren, συναντήθηκε  με τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη. Στην αποστολή συμμετείχαν ο Wang Chao και η Wang XinKuo.
Ο Δήμαρχος τους καλωσόρισε στην πόλη μας και στο Δημαρχείο, εκφράζοντας τη χαρά και την ικανοποίησή του για την συνεργασία του Δήμου Πατρέων με την Κίνα και το πώς αυτή εξελίσσεται, τονίζοντας, ότι επιθυμία της Δημοτικής Αρχής, είναι η συνεργασία αυτή να επεκταθεί και πέρα από τα πολιτιστικά θέματα. «Να ανοίξουμε δρόμους σε περισσότερες και μεγαλύτερες συνεργασίες», τόνισε ο Δήμαρχος. Πρότεινε επίσης, την επίσκεψη αντιπροσωπείας από την Πάτρα στην Κίνα, πρόταση που έγινε δεκτή από τον Μορφωτικό Ακόλουθο, ενώ έγινε γνωστό ότι πρόσφατα δημιουργήθηκε στην Πρεσβεία της Κίνας στην Αθήνα, Πολιτιστικό Κέντρο και μέσα από αυτό, θα μπορούσε να ενισχυθεί και να επεκταθεί η συνεργασία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας με την Πάτρα.

Η συζήτηση συνεχίστηκε με ανταλλαγή πληροφοριών, για το πώς αυτό μπορεί να γίνει άμεσα και η συνάντηση έκλεισε με την ανταλλαγή εθιμοτυπικών δώρων.