Βόλος: Νεκρός σε τροχαίο 33χρονος “ντελιβεράς”

Ακόμη ένας νέος άνθρωπος, μόλις 33 ετών, που εργαζόταν ως διανομέας, έχασε τη ζωή του εξαιτίας τροχαίου δυστυχήματος, την ώρα που προσπαθούσε να παραδώσει έγκαιρα την παραγγελία σε πελάτη.

Ο 33χρονος νοσηλευόταν πολυτραυματίας στη ΜΕΘ του Αχιλλοπούλειου νοσοκομείου Βόλου. Το δυστύχημα συνέβη χθες νωρίς το απόγευμα, στη διασταύρωση των οδών Κουντουριώτη και Κωνσταντά στον Βόλο, όταν το μηχανάκι του 33χρονου ντελιβερά συγκρούσθηκε με ένα κλειστό ημιφορτηγάκι που οδηγούσε ένας 26χρονος.

Η σύγκρουση ήταν εξαιρετικά σφοδρή και ο 33χρονος εκσφενδονίστηκε πάνω σε κολόνα παρακείμενης καφετέριας με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα και κυρίως στο κεφάλι αφού δεν φορούσε κράνος.

Ο 33χρονος μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί προσπάθησαν με χειρουργικές επεμβάσεις να τον κρατήσουν στην ζωή. Δεν τα κατάφερε όμως και άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Η Τροχαία Βόλου ανέλαβε την προανάκριση, ενώ ο 26χρονος οδηγός του ημιφορτηγού συνελήφθη.