ΠΑΤΡΑ: Συνάντηση ΣΚΕΑΝΑ, με τον υποψήφιο για την Δημαρχία Ν. Νικολόπουλο

Συνάντηση πραγματοποίησε ο ΣΚΕΑΝΑ, κατά τη διάρκεια του συμβουλίου και παρουσία μελών του συλλόγου, με τον υποψήφιο για την Δημαρχία Πατρών, με τον συνδυασμό «Νέα Πάτρα» κ. Νικολόπουλο Νίκο, ο οποίος συνοδευόταν από τον κ. Κουνάβη Αντώνη, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο και τον συνάδελφο και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κ. Λάγαρη Βασίλη.

Ο κ. Νικολόπουλος συνεχάρη τον ΣΚΕΑΝΑ και το Δ.Σ για το έργο τους και την δημόσια εικόνα του Συλλόγου.
Ακολούθησε ένας πολύ εποικοδομητικός διάλογος και τα θέματα που τέθηκαν επί τάπητος ήταν αρκετά. Μεταξύ αυτών συζητήθηκε η κινητοποίηση που πραγματοποιεί ο ΣΚΕΑΝΑ στις 18 Μαρτίου 2019 και το κλείσιμο των καταστημάτων για 24 ώρες, με τον υποψήφιο δήμαρχο να επικροτεί την δράση αυτή συμφωνώντας ότι ο κλάδος της εστίασης διανύει μία από τις δυσκολότερες περιόδους κινδυνεύοντας όπως είπε χαρακτηριστικά με λουκέτα ενώ τόνισε την άμεση ανάγκη για μείωση των φορολογικών συντελεστών.

Διαβεβαίωσε επίσης τους παρόντες ότι με το βήμα που του δίνει η θέση του ως εκλεγμένος βουλευτής, έχει ήδη παρουσιάσει τα προβλήματα της εστίασης, καθώς θεωρεί ότι είναι ένας τεράστιος κλάδος που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής ενώ δεσμεύτηκε να συνεχίσει τον αγώνα του στο πλάι της εστίασης.

Ο κ. Κουνάβης σε αυτό το σημείο τόνισε ότι εάν η «Νέα Πάτρα» εκλεγεί, ο κλάδος της εστίασης θα συμπεριληφθεί σε μια μεγάλη Αντιδημαρχία για να δουλευτεί όπως πρέπει.

Τέλος ο κ. Νικολόπουλος έκανε μία σύντομη παρουσίαση του προγράμματός του εστιάζοντας στις αναπτυξιακές δράσεις του, με ιδιαίτερη έμφαση στον τουρισμό, την προσέλκυση επενδυτών και την δημιουργία θέσεων εργασίας.