ΠΑΤΡΑ: Οι Στρατηγοί θα περιοδεύσουν, σήμερα, τους φιλοξενούμενούς τους στους κεντρικούς δρόμους

Οι «Στρατηγού του Πατρινού Καρναβαλιού, ανέλαβαν μια σημαντική πρωτοβουλία. Για πρώτη φορά ηγέτες των πλουσιότερων χωρών του κόσμου θα συναντηθούν στην Πάτρα αντί για το Νταβός.

Σήμερα Σάββατο,  έχουμε τις πρώτες αφίξεις στην πόλη μας, καθώς θα έλθει ο Πρόεδρος και μέγας επενδυτής Ντόναλντ Τρομπ… με ην σύζυγό του Μελάνια σουπιά. Την αποστολή θα συνοδεύει η βασίλισσα Ελισάβετ συνοδευόμενη τον πρίγκιπα Φίλιππο και τον πρίγκιπα Καρολίνο. Η υποδοχή του προέδρου Τρομπ θα γίνει στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ και ώρα 12.30 μ.μ., όπου θα γίνουν και οι πρώτες προγραμματικές δηλώσεις του υψηλού προσκεκλημένου.

Τους καλεσμένους θα υποδεχθούν ο τελευταίος Τεξανός στρατηγός του ΑΛΑΜΟ, ο Κριστιάνο Μαστακουνάνε Μαρία Ντόλορες, ο Στράτάρχης Νούτσος Πατάκης, ο Καπετάνιος Πούλος Βαστάκης, ο Στρατηγός Τεθωρακισμένων Γκεόργκι Αναστάζι Πουλοτσένκο, ο πρώην νωματάρχης εκ Λαμπείας και νυν Κομισάριος Στούκωφ Νάσης, ο Πολεμικός ανταποκριτής Αλεξέι Καννάροβιτς, οι συνοδοί του Ντόναλντ Τρομπ, οι κυρίες των τιμών της Βασιλίσσης και λοιποί συγγενείς……

Στην συνέχεια οι Στρατηγοί θα περιοδεύσουν τους φιλοξενούμενους στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, για να δεχθούν άνθη και κεράσματα. Η μπάντα των Στρατηγών θα συνοδεύει με εορταστικά άσματα υπό την διεύθυνση του γνωστού – εκ Ζουμπάτας ορμώμενου – γητευτή αμνών και εριφίων Φώντα Καραμήτρουλα.

Ενημερώνουμε την Δημοτική αρχή, πως ο Πρόεδρος Τρομπ, θα ζητήσει ανταλλάγματα, για να κάνει επενδύσεις και θα πρέπει να ικανοποιηθούν, για να μην μας φύγει.

Τέλος στο κατάστημα DUR, επί της Μαιζώνος, ο φιλοξενούμενος πρόεδρος με την σύζυγό του, η Βασίλισσα Ελισάβετ, Ο Πρίγκιπας Καρολίνος και ο πρίγκιπας Φίλιππος, θα ανέλθουν στο μπαλκόνι του καταστήματος και θα απευθύνουν χαιρετισμούς στους συμπολίτες μας.

Ζητούμε συγνώμη από τους συμπολίτες μας για την αναστάτωση που θα γίνει στο κέντρο της πόλης αλλά τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται καθώς τόσο υψηλοί προσκεκλημένοι πρώτη φορά έρχονται στην πόλη μας.