Με τον Δ. Μάλιαρη, κατεβαίνει η Χρύσα Θεοδωροπούλου-Κωστίκα στο Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης!

Σε μία ακόμα ηχηρή συνεργασία προχώρησε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Διονύσης Μάλιαρης, εντάσσοντας στο Συνδυασμό του “Δύναμη ευθύνης” την Χρύσα (Χρυσάνθη) Θεοδωροπούλου-Κωστίκα. 
Η γνωστή επιχειρηματίας θα κατέλθει υποψήφια στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού,ενισχύοντας περαιτέρω την δυναμική του Διονύση Μάλιαρη και ταυτόχρονα υπογραμμίζοντας ακόμη πιο εμφατικά τη γυναικεία συμμετοχή στην Παράταξη «Δύναμη ευθύνης».     

Πρόκειται για ένα πολύ γνωστό και αγαπητό πρόσωπο στην περιοχή Βουπρασίας-Καλυβάκια, που έχει μεγάλη διείσδυση και ανταπόκριση στην τοπική κοινωνία, ως αυτοδημιούργητη και επιτυχημένη επιχειρηματίας.

Πάντως, η κ. Θεοδωροπούλου-Κωστίκα αποτελούσε το τελευταίο διάστημα διακαή πολιτικό πόθο και για ακόμη τρεις Παρατάξεις του Δήμου Ανδραβίδας-Κιλίνης, οι οποίες προσπάθησαν με κάθε τρόπο να την εντάξουν στη δύναμή τους. 
Τελικά όπως αποδείχθηκε, το φιλόδοξο και ρεαλιστικό πρόγραμμα του Διονύση Μάλιαρη, αποτέλεσε την θρυαλλίδα για την τελική απόφαση της κας Θεοδωροπούλου , η οποία το μεσημέρι του Σαββάτου έδωσε τα χέρια με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης.  

Όπως γίνεται φανερό, η νέα αυτή προσχώρηση στην Παράταξη «Δύναμη ευθύνης» δημιουργεί ακόμα πιο σαφείς προϋποθέσεις επικράτησης, ακόμα και από τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών για τον Διονύση Μαλιαρη, ο οποίος πλέον προβάλλει ως το απόλυτο φαβορί για την Δημαρχία Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Σε δηλώσεις της στο Patra News.gr η κα Θεοδωροπούλου εξέφρασε τη βεβαιότητά της ότι ο Διονύσης Μάλλιαρης ως ο επόμενος Δήμαρχος, θα αναβαθμίσει το ρόλο και την προοπτική των δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης που σήμερα, βουλιάζουν στο τέλμα της απαξίωσης και της υποβάθμισης εξ αιτίας της αδιαφορίας της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής Μοράντ.
Προσωπική της φιλοδοξία, όπως τόνισε, αποτελεί η βελτίωση της καθημερινότητας, των υποδομών  και των όρων διαβίωσης των πολιτών, οι οποίοι είχαν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους από τον απερχόμενο Δήμαρχο και τους συνεργάτες του.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Διονύσης Μάλλιαρης, σημείωσε:
«Αποτελεί ξεχωριστή τιμή για μένα προσωπικά και για την Παράταξή μας γενικότερα, η αποδοχή της πρόσκλησης και πρότασής μου προς την κα Χρύσα Θεοδωροπούλου-Κωστίκα για κοινή κάθοδο στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές.
Στο πρόσωπό της, ο Συνδυασμός μας συναντάει μία ακόμα εξαιρετικά  δυναμική γυναίκα, που με τα χαρακτηριστικά της αυτοδημιούργητης επιχειρηματία και του καταξιωμένου μέλους της τοπικής κοινωνίας, αναδεικνύει τις βασικές αρχές και την φιλοσοφία της Παράταξής μας.
Γίνεται φανερό, ότι η απήχησή μας στην κοινωνία έχει ιδιαίτερο πολιτικό βάρος και βεληνεκές και αυτό επιβεβαιώνει η συμπόρευση της κας Θεοδωροπούλου.

Παράλληλα, διατρανώνεται με την παρουσία και της νέας σημαντικής υποψήφιας Δημοτικής μας Συμβούλου, η μεγάλη έμφαση που προσδίδουμε ως Παράταξη στο γυναικείο φύλο και στο ρόλο που θα κληθεί να διαδραματίσει  για τη διαμόρφωση της επόμενης ημέρας στον τόπο μας.»  

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η η κ. Χρυσα Θεοδωροπούλου είναι εξαδέλφη του ιδιοκτήτη του Patra News.gr και επικεφαλής του Media Group SiDRAGON Θεόδωρου Θεοδωρόπουλου, που περιλαμβάνει επίσης τα ενημερωτικά portals Iliavoice.gr, Aitolia Voice.gr, Patra Voice.gr και την εφημερίδα «Μεσολόγγι Πρωτοσέλιδο».

πηγή: patranews.gr