ΠΑΤΡΑ: Η Μίνα Ταγκαλάκη υποψήφια με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου κατέρχεται η Μίνα Ταγκαλάκη. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Ξεκινάμε μαζί με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο και την «Πρωτεύουσα ξανά!», να δημιουργήσουμε μία μεγάλη πλειοψηφία που θα αλλάξει την Πάτρα!

Αποδέχτηκα την πρότασή του να είμαι υποψήφια στον συνδυασμό του, γιατί πιστεύω πολύ και στο πρόσωπό του και στη συλλογικότητα ενός συνδυασμού αυτοδιοικητικού και πολυσυλλεκτικού προς όφελος της πόλης μας. Είμαι πτυχιούχος πολιτικός μηχανικός Τ.Ε. και κάτοχος μεταπτυχιακού από το Ε.Α.Π. management Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού. Αισθάνομαι έτοιμη να προσφέρω με τις γνώσεις μου στον αυτοδιοικητικό στίβο.

Έχω διατελέσει μέλος της Ένωσης Γονέων Πάτρας, Γενικός Γραμματέας Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Πρόεδρος Γονέων και Κηδεμόνων 21ου Γυμνασίου Πάτρας και εκλεγμένο μέλος Σώματος Διασωστών, όπως και μέλος του Συλλόγου Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας. Προχωράμε μαζί να αλλάξουμε την Πάτρα μας! Να την κάνουμε «Πρωτεύουσα ξανά!»