Χρόνια Πολλά σε κάθε Ελληνίδα

Μέσα από τους αγώνες τους, είτε στον δημόσιο βίο, είτε στην δική τους καθημερινότητα, η κάθε μια ξεχωριστά, οι Γυναίκες έχουν ταυτιστεί με τις έννοιες της πρωτοπορίας, της ανατροπής, της διαλλακτικότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Κάθε Γυναίκα είναι πηγή έμπνευσης και δημιουργίας αλλά ως τέτοια θα πρέπει να βρει πολύ πιο υψηλά τη θέση της στην κοινωνία και το γίγνεσθαι, κι αυτό είναι κάτι που οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας, όχι να το θυμόμαστε μόνο μία μέρα το χρόνο!

Πρέπει να το εκφράζουμε σε κάθε μας βήμα, μέσα από την στάση και τις πράξεις μας ώστε η κοινωνία μας να πάψει συνολικά να είναι κατά βάση ανδροκρατούμενη.

Ειδικά στον δημόσιο βίο, η συμβολή της γυναίκας είναι αναπόσπαστο συστατικό για τη δημιουργία και την προκοπή. Αλλά και στην καθημερινότητα του καθενός, η εργαζόμενη, η άνεργη μάνα, η σύζυγος έχουν δικαίωμα σε περισσότερο σεβασμό και περισσότερη υποστήριξη.

Εύχομαι να στραφούμε προς αυτές τις κατευθύνσεις και οι άνδρες να γίνουμε έμπρακτοι συναγωνιστές των γυναικών για τα δικαιώματά τους που εν τέλει διασφαλίζουν μια κοινωνία βασισμένη στην αληθινή ισότητα και τον σεβασμό.

Χρόνια Πολλά σε κάθε Ελληνίδα !

Γιάννης Ταπεινός
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
Με «Δυτική Ελλάδα, ΜΠΡΟΣΤΑ» και τον Κώστα Σπηλιόπουλο