ΑΧΑΪΑ: Προφυλακίστηκε ο δράστης του φονικού στο Ελαιοχώρι – Αυτό είναι το θύμα που ψυχορραγούσε επί μισή ώρα μετά την επίθεση με μαχαιριές!

 

ΝΕΟΤΕΡΑ

Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα μετά την απολογία του στον Ανακριτή της Πάτρας ο 69χρονος που συνελήφθη για τον φόνο του 52χρονου Ανδρέα Χριστοδουλόπουλου, το απόγευμα της Τετάρτης στο Ελαιοχώρι Δυτικής Αχαΐας. Ο άνδρας οδηγήθηκε χθες σε Εισαγγελέα και Ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε από τον εισαγγελέα πρωτοδικών Πατρών, ο 69χρονος δράστης του φονικού στο Ελαιοχώρι Αχαΐας, με θύμα τον 52χρονο Ανδρέα Χριστοδουλόπουλο.
Ο δράστης προσήχθη το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Κάτω Αχαΐας, αλλά ο εισαγγελέας αποφάσισε να του δώσει προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του, γιατί δεν είχε ορίσει δικηγόρο.
Λίγη ώρα νωρίτερα είχε ολοκληρωθεί η νεκροτόμηση της σορού του θύματος από τον ιατροδικαστή Ανδρέα Γκότση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Ο άτυχος 52χρονος έφερε τέσσερα πλήγματα από μαχαίρι αλλά αυτό που δέχθηκε στην εξωτερική περιοχή της μασχάλης, ήταν το θανατηφόρο, καθώς διέρρηξε την βραχιόνια αρτηρία, με αποτέλεσμα το θύμα να υποστεί ακατάσχετη αιμορραγία.
Σύμφωνα με ιατροδικαστικές εκτιμήσεις, ο Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος ψυχορραγούσε για μισή ώρα στα χέρια των συγχωριανών του, πριν τον παραλάβει το ασθενοφόρο για να τον διακομίσει στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας. Τα τελευταία λόγια του θύματος προς συγχωριανο του, φέρονταν να ήταν: “Να μου φιλήσεις το παιδί μου”.