(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Το ψηφοδέλτιο της «Νέας Συμπόρευσης για τον Ερύμανθο» του Διαμαντή Κανελλόπουλο – Όλα τα πρόσωπα των υποψηφίων

Η «Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο» με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Ερυμάνθου τον Διαμαντή Κανελλόπουλο στελεχώνει σταδιακά το ψηφοδέλτιο με νέα πρόσωπα που τους ενώνει το όραμα για έναν Δήμο ισχυρό, διεκδικητικό και ανεξάρτητο.
Ένα ψηφοδέλτιο αντιπροσωπευτικό, με αξιόλογους ανθρώπους μα πάνω απ’ όλα ενεργούς πολίτες που είναι έτοιμοι να καταθέσουν την εμπειρία, την «φρεσκάδα» και τις προτάσεις τους προς όφελος των συμπολιτών τους.
Όπως δήλωσε ο κ. Κανελλόπουλος με αφορμή την ανακοίνωση των πρώτων οκτώ υποψηφίων του συνδυασμού «θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι έχουν πιστέψει στο κοινό μας όραμα και βρίσκονται δίπλα μας στη σημαντική αυτή προσπάθεια. Ο συνδυασμός μας «Νέα Συμπόρευση για τον Δήμο Ερυμάνθου, εισέρχεται δυναμικά για να διεκδικήσει με συνέπεια, ήθος, αλλά και συγκροτημένο πρόγραμμα δράσης τον Δήμο Ερυμάνθου. Το ψηφοδέλτιό μας, αντιπροσωπευτικό, δυναμικό και πραγματικά πολυσυλλεκτικό απαρτίζεται από ανθρώπους που αγαπούν και σέβονται τον τόπο τους, έχουν όρεξη, μεράκι και την γνώση να οδηγήσουμε τον Δήμο μας όλοι μαζί μπροστά».

Δήμητρα Κατσαΐτη
Η Δήμητρα Κατσαΐτη είναι δημοσιογράφος, παντρεμένη και μητέρα ενός αγοριού. Όπως ανέφερε για την υποψηφιότητά της «η αγάπη μου για το Δήμο Ερυμάνθου, με οδήγησε να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του κ. Κανελλόπουλου και να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος. Ο Δήμος Ερυμάνθου αποτελεί όχι μόνο τον τόπο καταγωγής μου αλλά και σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Νοιάζομαι τους συνανθρώπους μου και θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμένα να μπορέσω να συμβάλλω στην ανάπτυξη του τόπου μας»

Λεωνίδας Γεωργαντόπουλος
Ο Λεωνίδας Γεωργαντόπουλος είναι ιδιωτικός υπάλληλος, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Ερυμάνθου και σήμερα κατέχει τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ερυμάνθου.
Σχολιάζοντας την απόφασή του να συμπορευθεί με τον Διαμαντή Κανελλόπουλο τόνισε «ο Δήμος Ερυμάνθου και οι συμπολίτες μας έχουν ανάγκη από ανθρώπους που με μεθοδικότητα και συνέπεια θα δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα για την ανάπτυξη του τόπου μας. Οι προκλήσεις είναι μεγάλες, όμως πιστοί στις αρχές και τις αξίες με τις οποίες έχουν πορευτεί όλα αυτά τα χρόνια θα συνεχίσουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο»

Κώστας Μακρόπουλος
Ο Κώστας Μακρόπουλος είναι αγρότης, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαλανδρίτσας, υπεύθυνος επιχειρησιακού τομέα στο Σώμα Εθελοντών Αντιμετώπισης Καταστροφών Διασωστών Πυροσβεστών Ερυμάνθου. Αναφερόμενος στην απόφασή του να είναι υποψήφιος δήλωσε «έχοντας μάθει εδώ και χρόνια να βρίσκομαι στο πλευρό των συνδημοτών μου ως εθελοντής, δεν θα μπορούσα να μείνω αμέτοχος στην κοινή προσπάθεια που ξεκινά ο Διαμαντής Κανελλόπουλος για τον Δήμο μας. Είμαι παρών και θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για τη διαμόρφωση ενός Δήμου δυνατού που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των συνδημοτών μας»

Παναγιώτης Μπακαλάρος
Ο Παναγιώτης Μπακαλάρος, Ιδιωτικός Υπάλληλος – Ηλεκτρολόγος είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Για την υποψηφιότητά του δήλωσε «όλοι μαζί στον αγώνα για έναν Δήμο όπως μας αξίζει για εμάς και τα παιδιά μας. Σε αυτή την προσπάθεια οφείλουμε να είμαστε παρόντες και με επικεφαλής τον Διαμαντή Κανελλόπουλο να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για τον Δήμο που πραγματικά θέλουμε»

Ανδρέας Αγγελόπουλος
Ο Αντρέας Αγγελόπουλος είναι Αγροκτηνοτρόφος – παραγωγός γάλακτος. Επίσης, είναι Αντιπρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Χαλανδρίτσας. «Ήλθε η στιγμή όλοι μαζί να κάνουμε το επόμενο βήμα και αντλώντας στοιχεία από την πολύτιμη εμπειρία των μεγαλύτερων να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν για να μπορέσουν όλοι οι νέοι να μείνουν και να δημιουργήσουν στον τόπο μας. Οι νέοι αγρότες έχουμε μεγάλη δυναμική κι αυτή πρέπει να αξιοποιήσουμε», ανέφερε σε δήλωσή του

Λάμπρος Θεοδωρακόπουλος
Ο Λάμπρος Θεοδωρακόπουλος είναι Προϊστάμενος Καταστήματος ΕΛΤΑ. Είναι Δημοτικός Σύμβουλος Ερυμάνθου, μέλος της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών, παντρεμένος με πέντε παιδιά. «Από αυτή την προσπάθεια δεν μπορεί να λείψει κανείς. Τα παιδιά μας πρέπει να έχουν μέλλον στον τόπο τους κι αυτό δεν θα γίνει αν όλοι μαζί δεν δουλέψουμε για έναν Δήμο που θα μας κάνει υπερήφανους, για μία περιοχή στην οποία θα μπορούμε να ζούμε με αξιοπρέπεια και αισιοδοξία», είπε

Κώστας Κωστόπουλος
Ο Κώστας Κωστόπουλος είναι πρώην αστυνομικός και πρώην δημοτικός σύμβουλος Δήμου Τριταίας, ενώ είναι Ιδρυτικό μέλος και αντιπρόεδρος του Σώματος Εθελοντών Αντιμετώπισης Καταστροφών Πυροσβεστών – Διασωστών Δήμου Ερυμάνθου, μέλος του συλλόγου Προστασίας Υγείας και περιβάλλοντος, Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας και μέλος πολιτιστικού συλλόγου Μανεσίου Τριταίας. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. «Η ενασχόληση με τα κοινά αποτελεί υποχρέωση κάθε ενεργού πολίτη. Μπροστά στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής δεν μπορούμε να μένουμε απλοί θεατές. Οφείλουμε όλοι μαζί να συνδιαμορφώσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να αποκτήσει ο τόπος μας προοπτική», δήλωσε

Χρήστος Μανέτας
Ο Χρήστος Μανέτας είναι πρώην δημόσιος υπάλληλος. Παντρεμένος με δύο παιδιά. Σε δήλωσή του τόνισε «προϋπόθεση για την ανάπτυξη της περιοχής μας είναι η συλλογική προσπάθεια και η συστράτευση όλων των υγιών δυνάμεων της τοπικής κοινωνίας, μακριά από πολιτικές ή άλλες αντιλήψεις. Με συνεργασία και πρόγραμμα μπορούμε όλοι μαζί να διαμορφώσουμε το μέλλον της περιοχής μας».