(Βιντεο)-Ξέσπασε η μητέρα της Τοπαλούδη για τους ισχυρισμούς των τριών φερόμενων βιαστών της κόρης της

Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη κατά των τριών φερόμενων ως βιαστών της κόρης της, λίγες ώρες αφότου αρνήθηκαν το έγκλημα και την παράνομη βιντεοσκόπησή του.

«Οι βιαστές είναι βιαστές, αυτό δεν το παίρνει κανείς (σ.σ. πίσω). Το παιδί μου δεν πήγε έτσι γιατί ξύπνησε και μετά από πέντε, εφτά μέρες πήγε στο αστυνομικό τμήμα γιατί της ήρθε, ούτε μυθομανής ήταν η Ελένη. Το παιδί μου πληγωμένο ήταν. Δεν ντρέπονται, τι θα πουν τώρα;».

Η μητέρα της 21χρονης μίλησε στο Star και απάντησε στους ισχυρισμούς των τριών κατηγορούμενων για το βιασμό της, ένα χρόνο πριν δολοφονηθεί στη Ρόδο.

Σημειώνεται πως το απόγευμα της Τρίτης οι τρεις ύποπτοι ηλικίας 19, 22 και 23 ετών, καταθέτοντας στην ασφάλεια Ρόδου, είχαν ισχυριστεί: «Δεν βιάσαμε την Ελένη. Κάναμε πλάκα ότι τραβάμε βίντεο. Δεν την εκβιάζαμε».

Σύμφωνα με το Star, εντύπωση προκαλεί ότι δύο από τις τέσσερις φίλες της φοιτήτριας φέρονται να έχουν κάνει στροφή 180 μοιρών στους αρχικούς ισχυρισμούς ότι η Ελένη εκείνο το βράδυ έπεσε θύμα βιασμού. Άλλαξε συμπεριφορά και είχε εμμονή με αυτό το βίντεο, φέρεται να ισχυρίστηκε μία από τις κοπέλες.

ΒΙΝΤΕΟ