ΑΧΑΪΑ: Μοιραίες μαχαιριές για άνδρα που καυγάδισε με συγχωριανό του – Οι οικονομικές διαφορές οδήγησαν σε φονικό!

Συμπλοκή  συγχωριανών, με μοιραίο τέλος , σημειώθηκε  το απόγευμα της Τετάρτης στο Ελαιοχώρι  Αχαϊας με θύμα τον 52χρονο Ανδρέα Χριστοδουλόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, σε κεντρικό σημείο του χωριού, όταν δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν για οικονομικές διαφορές. Ο 69χρονος δράστης μαχαίρωσε τον 52χρονο στην κοιλιά και στον θώρακα. Ο τραυματίας διακομίσθηκε  εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαΐας όπου και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.
Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικές δυνάμεις, που κατέσχεσαν και το όπλο του εγκλήματος.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας, αναφέρονται τα εξής:
Συνελήφθη, πριν από δύο ώρες (17:00), στο Ελαιοχώρι Δυτικής Αχαΐας, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 69χρόνος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου για τα όπλα.
Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το απόγευμα, στο Ελαιοχώρι, ο 69χρονος αφού διαπληκτίστηκε λόγω προσωπικών διαφορών με 52χρονο , στη συνέχεια τον τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιά και στον θώρακα.

Ο τραυματίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου λίγη ώρα μετά την διακομιδή του κατέληξε στα τραύματά του.
Για τη διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, οι οποίοι εντόπισαν στην ίδια περιοχή και συνέλαβαν τον δράστη, ενώ παράλληλα εντόπισαν και κατάσχεσαν ως πειστήριο το μαχαίρι που χρησιμοποίησε για τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας.