ΑΧΑΪΑ: Με τον Χρήστο Γούτο, υποψήφιος, ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Αιγιάλειας Γιώργος Γιοβάς

Η Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου Γούτου, ανακοινώνει ότι:

Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, υποψήφιος στο Κεντρικό Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Ενότητας Ακράτας, θα είναι ο κ. Γιώργος Γιοβάς.

 

Ο κ. Γιοβάς, ασχολείται επαγγελματικά με οικογενειακή εταιρεία «Οικοδομικών Επιχειρήσεων».

Κατάγεται από την Τοπική Κοινότητα Αγίας Βαρβάρας και ζει μόνιμα στην Ακράτα.

Γεννημένος σε μία ιστορική αυτοδιοικητική οικογένεια, αφού ο πατέρας του ήταν ο αείμνηστος τ. Δήμαρχος Νωνάκριδας Παύλος Γιοβάς, με μεγάλη πορεία και προσφορά στα κοινά της ανατολικής Αιγιάλειας.

Εξελέγη για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος Αιγιάλειας το 2014 και την τελευταία τριετία ασκεί τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Ανατολικής Αιγιάλειας.

Πρόσφατα ανέλαβε και επιπρόσθετα χρέη του αναπληρωτή Δημάρχου Αιγιάλειας.

Έχει διατελέσει επί σειρά ετών Πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου «Α.Ο Ακράτας», με παράλληλη πολιτιστική δράση.

 

Ο ίδιος, σε δήλωσή του, αναφέρει:

«Στηρίζω τον Χρήστο Γούτο, ως έναν άνθρωπο, που ένωσε υγιείς δυνάμεις, σπάζοντας δημοτικές τοπικιστικές νοοτροπίες. Μαζί θα εργαστούμε για να ισορροπήσουμε την πρόοδο και ανάπτυξη στην περιφέρεια της Αιγιάλειας, όπως και της Ανατολικής Αιγιάλειας. Ξέρουμε τις ανάγκες, ξέρουμε τις αδικίες, γνωρίζουμε τι δεν κατέστη εφικτό να κάνουμε για τα ημιαστικά κέντρα και τα ημιορεινά και ορεινά χωριά μας».

 

 

Ο Χρήστος Γούτος, τον καλωσορίζει στην Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», τονίζοντας:

«Ο Γιώργος Γιοβάς, απέδειξε πως είναι μαχητής του τόπου του, του τόπου μας. Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι μαζί, και με όλους τους συναδέλφους και τοπικούς αυτοδιοικητικούς της Ανατολικής Αιγιάλειας, θα εργαστούμε σε νέες βάσεις, για αποκατάσταση του τομέα καθαριότητας, την ανάπτυξη του ορεινού όγκου και της παράκτιας ζώνης και του τουρισμού. Μαζί θα παρουσιάσουμε ένα ολοκληρωμένο πλάνο δράσης, που θα καλύπτει κενά και αιτήματα της περιφέρειας του δήμου μας. Μαζί θα πάμε την Αιγιάλεια στο Αύριο. Καλή μας επιτυχία».