Ο R Kelly κλαίει και οδύρεται για τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης: «Δεν είναι δίκαιο!»

Οι καταγγελίες των γυναικών που ισχυρίζονται ότι ο R Kelly τις κακοποιούσε σεξουαλικά και συναισθηματικά και τις υπέβαλε επί σειρά ετών σε ξυλοδαρμούς και άλλες ταπεινώσεις είναι «ηλίθιες», «αναληθείς» και «άδικες», υποστηρίζει ο διάσημος μουσικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CBS News.

«Δεν έκανα τίποτα από αυτά που λένε, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δίνω μάχη για τη γαμ@@νη τη ζωή μου», εμφανίζεται να λέει ο τραγουδιστής στην δημοσιογράφο Γκειλ Κινγκ, με την οργή να ξεχειλιζει από την φωνή του και τα μάτια του να πλημμυρίζουν δάκρυα.

Ο τραγουδιστής της R&B μίλησε στο CBS δύο εβδομάδες αφότου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος τεσσάρων γυναικών, τρεις από τις οποίες ήταν ανήλικες την περίοδο της φερόμενης κακοποίησής τους από τον R Kelly. Αφού κατέβαλε εγγύηση ύψους 100.000 δολαρίων, ο μουσικός αφέθηκε ελεύθερος.

 

 

Στα αποσπάσματα της συνέντευξης που δημοσίευσε το CBS, ο τραγουδιστής αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θα έπρεπε να είμαι ηλίθιος για να κάνω αυτά που λένε. Είναι χαζό, σκεφτείτε το για λίγο λογικά! Ξεχάστε πώς νιώθετε για μένα. Μπορείτε να με αγαπάμε ή να με μισείτε, όμως χρησιμοποιήστε την λογική σας. Πόσο βλάκας θα έπρεπε να είμαι, με το τρελό παρελθόν μου και όλα όσα έχω περάσει, για να κάνω οσα με κατηγορούν; Θα έπρεπε να είμαι ένα τέρας για να κρατώ κορίτσια αιχμάλωτα παρά τη θέλησή τους, να τα αλυσοδένω και να τα κρατάω νηστικά!».

Τα περιστατικά για τα οποία κατηγορείται ο μουσικος ξεκινούν από το 1998 και αφορούν ανήλικα κορίτσια. Το ένα από αυτά μάλιστα ήταν μόλις 13 ετών όταν «έμπλεξε» με τον R Kelly.