Νίκη της Παναχαικης με 2 -1 τον Αήττητο Σπάτων

Σπουδαίο τρίποντο που την διατηρεί σε τροχιά ανόδου πήρε η Παναχαϊκή, που κέρδισε με 2-1 τον Αήττητο Σπάτων στην Αγυιά, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι “κοκκινόμαυροι” μετράνε πλέον 35 βαθμούς, ενώ θυμίζουμε πως το Σάββατο (9/3) θα αναμετρηθούν εκτός έδρας με την ΑE Καραϊσκάκης Άρτας.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Κολ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους έπειτα από εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Αργυρόπουλου στο 43′, ενώ με την έναρξη του δεύτερου μέρους (51′), ο Μπαστακός έκανε το 2-0 με κοντινή κεφαλιά. Το αυτογκόλ του Ντάσιου στο 89′ έδωσε έξτρα ενδιαφέρον στο παιχνίδι, διοχετεύοντας άγχος στους παίκτες του Οφρυδόπουλου, αλλά ο Αήττητος Σπάτων δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, με αποτέλεσμα οι “κοκκινόμαυροι” να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Πλέγας (17΄ Αργυρόπουλος λ.τ.), Ελευθεριάδης  (72΄ Κυνηγόπουλος), Κολ, Μπαστακός, Παπατόλιος, Λουμπαρδέας (78΄Μοσνί), Ντάσιος, Τσελεπίδης, Κόβατσεκ.

Αήττητος Σπάτων (Δημητρίου): Κοκκάλας, Αμπαρά (46′  Ρούμπιο), Κολλάρας, Αποστολόπουλος, Καζνέτση, Λάμπρου, Σταματάκης, Παναγιώτου (46΄ Ρουνει), Χατζηιωαννίδης, Κατσάρας (29΄Καλτσάς) και Τσέλιος.