(ΗΧΗΤΙΚΟ)-ΠΑΤΡΑ: Σκληρή γλώσσα από τον Νίκο Παπαδημάτο για τα «δήθεν» γκάλοπ στον δήμο – Ποιους «καρφώνει» ότι βρίσκονται πίσω από τα νούμερα!

Ανακοίνωση εξέδωσε η Παράταξης Πάτρα Ενωμένη του Νίκου Παπαδημάτου για τα «δήθεν» γκάλοπ στον Δήμο Πατρέων. Αναφέρει:

«Οι γνωστοί-άγνωστοι κύκλοι που περιφέρονται ως διαρροείς δήθεν δημοσκοπικών ευρημάτων ξαναχτύπησαν. Και δυστυχώς, παρέσυραν μαζί τους και ελάχιστο αριθμό μέσων ενημέρωσης της πόλης που αναπαρήγαγαν αυτά τα αλλοπρόσαλλα στοιχεία.

Για δεύτερη φορά, τα «κέντρα» που είναι γνωστά σε όλους μας και επιδίδονται στο γνωστό παιχνίδι της διασποράς «ειδήσεων», σέρβιραν στοιχεία που τους «βολεύουν»

Και δυστυχώς κάποια μέσα ενημέρωσης τα αναπαρήγαγαν χωρίς, όπως ο Νόμος ορίζει, να αναφέρουν στοιχεία, όπως η εταιρεία που την διενήργησε έρευνα , το δείγμα των πολιτών που ερωτήθηκαν, το χρονικό διάστημα που διεξήχθη.

Αντί λοιπόν να πράξουν το ορθό, αναπαρήγαγαν σενάρια που περιέχουν ότι ακριβώς βολεύει τον διαρροέα τους, στην λογική του «κάποιος κάπου» έκανε έρευνα και δείτε τι διέρρευσε από αυτήν.

Περιμένουμε εντός των επόμενων 24 ωρών, όσοι διέρρευσαν ή δημοσίευσαν τις διαρροές έρευνας να αναρτήσουν τα εκ του Νόμου προβλεπόμενα στοιχεία (εταιρεία ταυτότητα δείγμα και περίοδος που διεξήχθη) . Αν δεν το πράξουν δυστυχώς θα αναγκαστούμε να τους το υπενθυμίσουμε μέσω της νόμιμης οδού, ενώ ταυτόχρονα θα ενημερωθεί ο Σύλλογος Εταιρειών Δημοσκοπήσεων. Και αυτό όχι για την προστασία της Παράταξής μας, αλλά για την προστασία των Πατρινών ψηφοφόρων.

Και κάτι τελευταίο:

Η Παράταξη “Πάτρα Ενωμένη” και ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Παπαδημάτος, δεν χρειάζονται ούτε σκοτεινά υπόγεια ούτε μηχανορράφους του διαδικτύου για να αποδείξουν το αυτονόητο: Ότι και στην πρώτη και στην δεύτερη Κυριακή θα είναι στην πρώτη θέση της επιλογής των Πατρινών.»

Ο Ν.Παπαδημάτος μίλησε στο ΣΚΑΪ Πάτρας 89,4