(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Ο αποκριάτικος χορός της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα

Την Δευτέρα 4 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο καθιερωμένος ετήσιος αποκριάτικος χορός της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.) παράρτημα Πάτρας στο κέντρο Κοράλλι.
Η εκδήλωση ήταν γεμάτη κέφι με αποκριάτικους ρυθμούς και παραδοσιακούς χορούς που ακολούθησαν το εξαιρετικό μενού.
Οι αποκριάτικες μεταμφιέσεις ήταν εμπνευσμένες από τις ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν μέλη και φίλοι της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. Νομού Αχαΐας συμμετέχοντας σε ένα αποκριάτικο μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα που έκανε όλους να ξεχάσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας και τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν τα περισσότερα από τα μέλη του συλλόγου και να θυμηθούν παλιές καλές εποχές της Πάτρας με τους αποκριάτικους χορούς που γίνονταν στην πόλη μας.
Επίσης παρευρέθησαν μέλη και εκπρόσωποι των συλλόγων της Πάτρας και συγκεκριμένα το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ , ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ , οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ, μέλη του INNER WHEEL ΠΑΤΡΩΝ ΒΟΡΡΑ ΡΙΟΥ, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ Της ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ, μέλη του ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ και ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
Η Πρόεδρος Μάχη Σαλαμαλίκη ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση και ευχήθηκε Καλές Απόκριες και η κ. Χρυσή Παπαδοπούλου ενημέρωσε για τις δράσεις που γίνονται αυτό το διάστημα στο Σύλλογό.
Επίσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος με δώρα τα οποία πρόσφεραν φίλοι του Συλλόγου που τον στηρίζουν πάντα σε όλες τις εκδηλώσεις.
Το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη ευχαρίστησαν όλους που παρευρέθησαν στο αποκριάτικο γλέντι και ευχήθηκαν σε όλους καλές απόκριες με υγεία και δύναμη.