(Bίντεο)-Νικολέττα Ράλλη: Μία φορά δεν άκουσα το ένστικτο μου και έπεσα τελείως έξω

Η Νικολέττα Ράλλη είναι ένα από τα πρόσωπα που τον τελευταίο καιρό έχουν απασχολήσει τα ΜΜΕ κυρίως για την προσωπική της ζωή. Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για τα επαγγελματικά της, για τη σχέση της με τον Γιώργο Μαυρίδη ενώ αποκάλυψε αν θα ήθελε να κάνει οικογένεια.

Για τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 η παρουσιάστρια είπε την ατάκα «μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται» και από αυτή την ατάκα πιάστηκε και η δημοσιογράφος για να τη ρωτήσει για τον Γιώργο Μαυρίδη.

«Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι’αυτό, γιατί όταν κάτι τελειώνει, και έχει τελειώσει όμορφα και όλα αυτά. Το ό,τι εμείς έχουμε μία έκθεση λόγω της δουλειάς μας και ξέρουμε με ποιον τα έχει αυτή, πότε χώρισε και όλα αυτά, εντάξει οκ το καταλαβαίνω.

Αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον από έναν άνθρωπο με ποιον ήμουν και γιατί χώρισα και γιατί οτιδήποτε. Είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Εάν δεν τύχαινε στην συγκεκριμένη περίπτωση να είναι ένας άνθρωπος που κάνει αντίστοιχη δουλειά με εμένα, δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να το μάθαινε κανείς.
Δεν νομίζω ότι έχω απασχολήσει ποτέ οποιοδήποτε μέσο με την προσωπική μου ζωή. Ποτέ.»

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος την ρώτησε εάν είναι στα πλάνα της Νικολέττας να κάνει οικογένεια και εκείνη απάντησε: «Ναι. Πάντα ήθελα. Το θέμα είναι να είναι και ιδανικές οι συνθήκες. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρη τελικά. Και δεν έχει καμία σχέση η διάρκεια που βρίσκεσαι σε μία σχέση και γνωρίζεις έναν άνθρωπο. Αλλά νομίζω ότι το ένστικτο μας ως γυναίκες πρέπει πάντα να το ακούμε. Μία φορά δεν άκουσα το ένστικτο μου και έπεσα τελείως έξω. Δεν το ξανακάνω ποτέ»!