(Βίντεο) – Νεαρή γυναίκα κατά Αχτσιόγλου – «Είστε προδότες, η Μακεδονία είναι ελληνική»

advertisement

Μία νεαρή γυναίκα διέκοψε την Εφη Αχτσιόγλου, την ώρα που έκανε δηλώσεις στη Θεσσαλονίκη και άρχισε να της φωνάζει για τη Μακεδονία.

Πριν από την άφιξη της υπουργού Εργασίας σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία ήταν η κεντρική ομιλήτρια, ήταν σε εξέλιξη διαμαρτυρία κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. Οταν έφτασε η κ. Αχτσιόγλου, ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το γεγονός ότι υπάρχουν εντάσεις όπου εμφανίζονται κυβερνητικά στελέχη.

«Δεν βλέπω κάτι τέτοιο σήμερα, είμαι στην καρδιά της Θεσσαλονίκης», απάντησε η κ. Αχτσιόγλου, αλλά εκείνη την ώρα τη διέκοψε μια νεαρή γυναίκα λέγοντας: «Ε θα το δεις τώρα! Η Μακεδονία είναι ελληνική, η προδοσία δεν θα περάσει. Οι Μακεδονία θα εκδικηθεί. Ντροπή σας. Είστε προδότες της πατρίδας».

Η κ. Αχτσιόγλου αρχικά χαμογέλασε αμήχανα και στη συνέχεια επιχείρησε να απαντήσει στη γυναίκα, λέγοντας «Δεν είναι προδοσία να αγαπάς τις χώρες άλλων λαών», ενώ το επεισόδιο δεν πήρε έκταση.

 

Μέλη της Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης, είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στον Λευκό Πύργο, κάνοντας διαμαρτυρία με αφορμή την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα για τη Μακεδονία και ζητούσαν τη διενέργεια δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Επιπλέον, διαμαρτύρονταν επειδή η αστυνομία δεν τους επέτρεπε να πλησιάσουν τον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαμαρτυρία για τη Μακεδονία στον Λευκό Πύργο

Διαμαρτυρία για τη Μακεδονία στον Λευκό Πύργο

 

Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτυρήθηκαν γιατί δεν τους άφηναν να πλησιάσουν στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ

Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτυρήθηκαν γιατί δεν τους άφηναν να πλησιάσουν στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ