ΠΑΤΡΑ: Το Λύκειον των Ελληνίδων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του

Την Κυριακή 03 Φεβρουαρίου 2019 το μεσημέρι, οι μαθητές, οι φίλοι και τα μέλη του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών έδωσαν το καθιερωμένο ραντεβού τους, με αφορμή την εκδήλωση για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Λυκείου, στο φιλόξενο “Ουζοθεραπευτήριο Το 47” της Άνω Πόλης των Πατρών.
Την πίτα ευλόγησε και εκπροσώπησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών, ο Αρχιμανδρίτης Ιερόθεος Ανδρουτσόπουλος. Το παρόν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα κεφάτο και ζεστό κλίμα έδωσαν ο κ. Κατσιφάρας Απόστολος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, ο κ. Δριβίλας Δημήτρης Αντιπερειφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού & Ανάπτυξης, ο κ. Αγγελόπουλος Γιώργος Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου, η κα Πανίτσα Δήμητρα εκπρόσωπος του Αντιπερειφερειάρχη Αχαΐας Αλεξόπουλου Γρηγόρη, ο κ. Πετρόπουλος Τάκης Πρόεδρος Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων, ο κ. Τζανάκος Νικόλαος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πατρέων και ο κ. Χρυσανθακόπουλος Αλέξανδρος υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων.
Η Πρόεδρος Πολυκρέτη Κατερίνα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΛτΕ Πατρών ευχαριστούν όλους όσους βρέθηκαν και μοιράστηκαν μαζί μας τις ευχές για μια νέα, καλή και δημιουργική λυκειακή χρονιά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο ΙΕΚ euroteam για την προσφορά της πίτας.