ΠΑΤΡΑ: Με τον συνδυασμό του Ν. Νικολόπουλου υποψήφια η Ευγενία Σερέτη

Ευγενία Σερέτη σύζυγος του π. Βασιλείου Παστού είναι κάτοικος Πατρών και θα είναι υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019 με το συνδυασμό Νέα Πάτρα του Νίκου Νικολόπουλου.
Είναι απόφοιτος του Ασρακείου Λυκείου και εργάζεται στον Τηλεοπτικό Σταθμό ‘Λύχνος TV’ της Ιεράς και Αποστολικής Μητρόπολης των Πατρών ως εικονολήπτρια.
Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του Παγκαλαβυτινού Συλλόγου Πατρών και του Συλλόγου Ελληνοσερβικής Φιλίας, αλλά και στην Αντικωφωτική Οργάνωση, με ενεργό δράση στην φιλοξενία και περίθαλψη πολλών ορφανών κατά την περίοδο του πολέμου αλλά και μεταγενέστερα.
Έχει έντονη κοινωνική δράση, διαθέτει δεσμούς με πολλές οργανώσεις σε ομόδοξες χώρες μετέχοντας στη διοργάνωση σε πολλές αποστολές από και προς την πόλη της Πάτρας.
Στα προσωπικά της ενδιαφέροντα είναι η φωτογραφία και βέβαια ο εθελοντισμός σε συνεργασία με συλλογικότητες της πόλης και του εξωτερικού και έμφαση βέβαια στις θρησκευτικές και πολιτιστικές ανταλλαγές και την προώθηση των αρχών της Ελληνικής Παράδοσης και Φιλοξενίας.