Λευκός Οίκος: Οι έρευνες των Δημοκρατικών για τον Τραμπ είναι «αισχρές»

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, η Σάρα Χάκαμπι-Σάντερς, επέκρινε με σφοδρότητα τους Δημοκρατικούς, χαρακτηρίζοντας τις έρευνες ευρείας κλίμακας που άρχισαν να διενεργούνται από το αμερικανικό Κογκρέσο για τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και το περιβάλλον του «αισχρές».

«Σήμερα, ο πρόεδρος (της επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων που είναι αρμόδια για τη Δικαιοσύνη, Τζέρι) Νάντλερ άρχισε μια αισχρή έρευνα (…) με αντικείμενο ψευδείς και τετριμμένες κατηγορίες για τις οποίες ο ειδικός εισαγγελέας (Ρόμπερτ Μάλερ) και επιτροπές αμφότερων των σωμάτων του Κογκρέσου έχουν ήδη διενεργήσει έρευνες», ανέφερε η Σάντερς. Ο Νάντλερ και άλλοι Δημοκρατικοί άρχισαν τις έρευνες «διότι είναι τρομοκρατημένοι εξαιτίας της κατάρρευσης του ψευδούς αφηγήματός τους των τελευταίων δύο ετών περί “αθέμιτης σύμπραξης με τη Ρωσία”», υποστήριξε η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας.

Υπενθυμίζεται ότι η επιτροπή Δικαστικών Υποθέσεων της κάτω βουλής του Κογκρέσου ερευνά τις υποψίες περί «παρακώλυσης της Δικαιοσύνης, διαφθοράς και άλλων καταχρήσεων εξουσίας εκ μέρους του προέδρου Τραμπ, συνεργατών του και μελών της διοίκησής του»