Ήταν ένας άνθρωπος με πολιτικά, συνδικαλιστικά και κοινωνικά ενδιαφέροντα

Με αφορμή την απώλεια του Μιχάλη Φούρα, τ. μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αχαΐας, ο Πρόεδρος του φορέα, Πλάτωνας Μαρλαφέκας, έκανε την παρακάτω δήλωση:

Ο Μιχάλης Φούρας ήταν ένας άνθρωπος με πολιτικά, συνδικαλιστικά και κοινωνικά ενδιαφέροντα. Μου έκανε εντύπωση η διακριτικότητα που επεδείκνυε απέναντι στους συναδέλφους του και η απλότητα που τον χαρακτήριζε στην προσέγγισή του με τον κόσμο. Είχε το χάρισμα να διατηρεί πάντα την ψυχραιμία του, ακόμα και όταν οι απόψεις του συγκρούονταν με αυτές των συνομιλητών του.

Η επιτυχημένη επαγγελματική διαδρομή του ήταν κάτι που τον γέμιζε με ικανοποίηση, αλλά ποτέ δεν κόμπαζε για αυτό. Συνεπής και εργατικός, ξεχώριζε ανάμεσα στα μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας του νομού μας, τα οποία τον εξέλεξαν επανειλημμένως στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Ο Μιχάλης Φούρας εγκαταλείπει τα εγκόσμια, αφήνοντας παρακαταθήκη στο επιμελητηριακό θεσμό τις αρχές και τις αξίες του. Εκ μέρους της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Αχαΐας εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.