(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Το δεύτερο Μπουρμπούλι στο Royal Theater με Πωλίνα και Δάκη

Με δυο εκλεκτούς καλεσμένους, που η ξεχωριστή πορεία τους στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού έχει αποτυπωθεί στην αγάπη και τις προτιμήσεις του κοινού, πραγματοποιήθηκε το δεύτερο Μπουρμπούλι στο Royal Theater.

Πωλίνα και Δάκης έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους προσφέροντας μια δυνατή εμπειρία στους θιασώτες των ιστορικών και παραδοσιακών χορών του Πατρινού Καρναβαλιού, οι οποίοι ξέδωσαν με την ψυχή τους.

Αστείρευτος χορός, κέφι μέχρι εσχάτων και γνήσια καρναβαλική διάθεση και αξέχαστα τραγούδια, που έγιναν μεγάλες επιτυχίες ήταν τα συστατικά της συνταγής της επιτυχίας. Οι δημοφιλείς και αγαπημένοι του κοινού άλλοτε ο καθένας μόνος του και άλλοτε ενώνοντας τις δυνάμεις, τις φωνές, τη φρεσκάδα και τη ζωντάνια τους ξεσήκωσαν τα ντόμινο και τους συνοδούς τους.

Κοντά τους ιδανικοί μουσικοί συντελεστές της επιτυχημένης βραδιάς αποδείχτηκαν οι Passepartout.

Ήταν μια νύχτα, που αποζημίωσε τους πολυάριθμους φίλους των Μπουρμπουλιών, οι οποίοι ταξίδεψαν στις παλαιές χρυσές δεκαετίες της καρναβαλικής Πάτρας.

Τη σκυτάλη αναλαμβάνει την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 21.30 στο Royal Theater, στο 3ο Μπουρμπούλι, ο θρύλος της ποπ μουσικής, ο Πασχάλης, σ’ ένα πάρτυ με τραγούδια που όλοι αγαπάμε, από τους Ολύμπιανς φτάνοντας μέχρι το σήμερα.

Η είσοδος των κυριών με ντόμινο είναι – όπως πάντα – δωρεάν!

Κι αν κάποια κυρία δεν έχει δικό της, θα την περιμένει ένα στην γκαρνταρόμπα του χώρου μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα.

Royal Theater (Παλαιό Πτωχοκομείο), Ακτή Δυμαίων 53

Ώρα έναρξης: 21.30

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2610 310120

Υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας».