(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Αποκριάτικη χοροεσπερίδα του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών και πρώην Χωροφυλακής Αχαΐας

 

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αστυνομικών και πρώην Χωρ/κής Ν. Αχαΐας την Κυριακή 3 Μαρτίου, πραγματοποίησε στην κατάμεστη αίθουσα του Κοσμικού Κέντρου ‘ΚΟΡΑΛΛΙ’ την Αποκριάτικη χοροεσπερίδα του. Τίμησαν με την παρουσία τους, ο Γενικός Αστυνομικός Περιφερειακός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδος κ Νικόλαος ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας κ. Βασίλειος ΤΣΟΥΡΑΣ, Ο Αστυνόμος Α΄ κ Ιγνάτιος ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΥ, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Αχαΐας του IRA, k Αναστάσιος ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ο Πρώην Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας. Αθανάσιος ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, οι Πολιτευτές ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΣ Αθανάσιος, ΝΤΑΤΣΙΚΑ Γεωργία, ΓΙΑΝΝΙΑ Ευτυχία και ΤΡΑΧΗΛΗ Αθηνά, για τις Δημοτικές Εκλογές ο κ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος και ο κ ΓΡΑΜΜΟΣ, στους οποίους ο Πρόεδρος μας κ ΒΟΡΓΙΑΣ Κων/νος τους ευχήθηκε εκ μέρους του Δ.Σ. καλή επιτυχία να έχουν.

Χαιρετισμό απηύθυναν Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Δ/ντης Δυτικής Ελλάδος. ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ Νικόλαος, ο Αστυν. Δ/ντης Αχαΐας κ ΤΣΟΥΡΑΣ Βασίλειος , οι πρώην Πρόεδροι ΡΑΙΚΟΣ Σπυρίδων και ΚΟΥΣΚΟΥΡΗΣ Ευάγγελος.

Στην συνέχεια ετιμήθη με πλακέτα ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Αχαΐας, κ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ, για την Αρίστη Συνεργασία με τον Σύνδεσμο, την βράβευση έκαναν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ ΒΟΡΓΙΑΣ Κων/νος μαζί με το μέλος του Συνδέσμου κ ΜΠΟΙΝΙΟΠΟΥΛΟ Κων/νο.

Επίσης Ετιμήθη η Τοπική Διοίκηση Αχαΐας του IRA, δια του Προέδρου της κ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Αναστασίου, την βράβευση έκανε ο Υποστ. ε.α. κ ΚΟΝΤΕΑΣ Δημήτριος.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος αναφέρθηκε για τους Αποστράτους Αστυνομικούς που έχουν καταδείξει αφοσίωση- ανιδιοτέλεια-ηρωισμό και αυτοθυσία, πολλές φορές, όταν υπηρετούσαν, με όλη τη σημασία της λέξης και με όλες τις δυνάμεις τους, προασπίζοντας την ασφάλεια των πολιτών και εξασφαλίζοντας αρμονία στο κοινωνικό οικοδόμημα.

Επομένως προκύπτει εύλογα πως πρέπει, με σεβασμό να αποδοθούν τα δέοντα στο κάθε σκληρά και αξιοπρεπώς τόσο στον εργαζόμενο Αστυνομικό όσο και στον Απόστρατο.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα οικονομικά θέματα που απασχολούν τους Αποστράτους

Επίσης ευχαρίστησε αυτούς που συμμετείχαν στις πρόσφατες Αρχαιρεσίες του Συνδέσμου, καθώς , εκλεγέντες καθώς και τα μέλη που συμμετείχαν στην ψηφοφορία.

Ευχήθηκε καλή Διασκέδαση και καλή Σαρακοστή.