ΑΧΑΪΑ: Θρίαμβος για «τα παιδιά της Πάτρας» – Δύο χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο

Υπό την αιγίδα της Εθνικής Χοροαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και με διοργανώτρια την Ομοσπονδιακή προπονήτρια και μέλος της παγκόσμιας αθλητικής ομοσπονδίας χορού (W.D.S.F.) κ. Μαίρη Παπαδοπούλου, πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο «ΑΘΗΝΑ» του Ολυμπιακού χωριού, ο 1ος Πανελλήνιος διαγωνισμός χορού στον οποίο συμμετείχε και η χορευτική ομάδα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου από την Κρύα Ιτεών της Πάτρας.
Στην κατηγορία του μοντέρνου χορού, για ηλικίες 7-11 ετών, οι μικρές χορεύτριες της Πάτρας κατέκτησαν το πρώτο βραβείο και το χρυσό μετάλλιο, ενώ, στην ανοικτή χορογραφία HIP-HOP, η εφηβική ομάδα του Συλλόγου κατέκτησε τη τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Μεγάλη μάχη για την κατάκτηση ενός μεταλλίου έδωσε και η ταλαντούχα 10χρονη Νεφέλη Λαμπροπούλου στον τελικό της ανοικτής σόλο σύγχρονης χορογραφίας, αλλά κατετάγη τελικά τέταρτη. Όμως στη συνέχεια, στον μεγάλο τελικό της σόλο σύγχρονης χορογραφίας η δασκάλα της χορευτικής ομάδας κ. Μάρθα Ρουμελιώτη με μια καταπληκτική εμφάνιση κατέκτησε πανηγυρικά την Α θέση και το χρυσό μετάλλιο.
Δικαιολογημένα λοιπόν στο πούλμαν της επιστροφής επικρατούσε κλίμα πανηγυρικό, με τραγούδια, γέλια και χειροκροτήματα, όπου εμφανώς ικανοποιημένοι οι γονείς και η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βαρβαρέσου, συμμετείχαν στους ενθουσιώδεις πανηγυρισμούς των παιδιών τους.