«Ποιοτική Αιγιάλεια» με τη Βασιλική Ψυχράμη

Αγαπητές Φίλες και Φίλοι,

Από το 2014 που άρχισα να ασχολούμαι με τα κοινά του δήμου μας, διαπίστωσα πως ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο, με απεριόριστες δυνατότητες, που όμως μένουν ανεκμετάλλευτες. Η συμμετοχή μου στο ΔΣ της ΔΗΚΕΠΑ και η επαφή μου με τους κατοίκους όλων των δημοτικών ενοτήτων, μου έδωσε τη δυνατότητα να αντιληφθώ πως ο τόπος μας έχει όλα τα πλεονεκτήματα να γίνει πόλος έλξης για ντόπιους και ξένους όλο το χρόνο και να έχει την ανάπτυξη που του αξίζει. Η εξέλιξη των Οινοξενείων, του Πολιτιστικού Καλοκαιριού που απλώθηκε σε όλη την Αιγιάλεια, η λειτουργία του Υπαίθριου Θεάτρου, το Πάρκο των Χριστουγέννων και άλλες σημαντικές δράσεις πολιτισμού, οι περισσότερες εκ των οποίων ξεκίνησαν επί προεδρίας της Βασιλικής Ψυχράμη, άρχισαν να δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μια δημοφιλή Αιγιάλεια, με ισόρροπη ανάπτυξη σε όλη της την έκταση.

Για το λόγο αυτό αποδέχτηκα την πρότασή της , να συμπορευτώ μαζί της στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, γιατί εμπιστεύομαι την προσωπικότητα, τις απόψεις, τον ξεκάθαρο λόγο και το όραμα της για μια Αιγιάλεια, όπου όλοι μαζί, με διάθεση προσφοράς, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της εποχής. Συμπορεύομαι μαζί της, γιατί ως μητέρες και οι δυο, επιθυμούμε τα παιδιά μας και όλοι οι νέοι άνθρωποι να βρουν λόγους να μείνουν στον τόπο τους και να δημιουργήσουν το δικό τους μέλλον.

Ως κάτοικος Αιγίου, ονειρεύομαι μια πόλη που θα αναδείξει την ιστορία της, τον πολιτισμό της, τις ομορφιές κάθε γειτονιάς, το μοναδικό παραλιακό της μέτωπο, θα είναι φιλόξενη, καθαρή και φροντισμένη. Γι’ αυτά τα όνειρα θα εργαστώ συλλογικά με τα άλλα στελέχη της παράταξης, για μια Αιγιάλεια σύγχρονη και λειτουργική για τους δημότες της και σας καλώ να μας στηρίξετε στην προσπάθειά μας αυτή.

Βιογραφικό: Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Είμαι απόφοιτη Λυκείου, γνωρίζω άπταιστα αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά. Εργάστηκα στην Εθνική Τράπεζα. Σαν υπάλληλος της Τράπεζας παρακολούθησα σεμινάρια και ημερίδες σχετικά με τη διοίκηση, τις δημόσιες και εργασιακές σχέσεις, κλπ. Όταν γνώρισα το σύζυγό μου, Λεωνίδα Αποστολόπουλο, υπάλληλο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου, αποφασίσαμε να χτίσουμε τη ζωή μας στο Αίγιο και αποκτήσαμε τρία παιδιά. Μετατέθηκα στο κατάστημα Αιγίου της Εθνικής Τράπεζας, απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκα. Είχα πάντα ενεργή συμμετοχή στην επίλυση των προβλημάτων του κλάδου των τραπεζικών υπαλλήλων μέσα από το συνδικαλισμό, καθώς και συμμετοχή σε διάφορους πολιτιστικούς φορείς και συλλόγους της περιοχής μας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Μίνα Μπουρούσα – Αποστολοπούλου